& marauder's
map. welcome!
Bine ați venit pe Expecto Patronum, un forum dedicat roleplay-ului românesc. Citeşte cu atenţie regulile şi crează-ţi propriul personaj. Nu este nevoie să fii familiarizat cu lumea Harry Potter. Pentru mai multe informații, puteți consulta pagina de wikipedia sau contacta un admin!
(UK, july 2004) (AU UK, winter 2024)

& the daily
prophet (site news)
10.07
Imperiul Magic Britanic devine din ce în ce mai puternic, planul a fost un succes. Pentru ca victoria finală să fie asigurată însă, Armata (devenită Armata Imperială) necesită mai multe resurse umane. Aşadar, la sfârşitul lunii aprilie 2004 înscrierile civililor au fost încurajate. Află mai multe aici.

& the daily
prophet (ic news)
Separarea a luat sfârşit. Din rădăcinile primelor încercări de a pune lumea într-o nouă ierarhie se ridică acum un imperiu. Pornirile Ministerului Magiei sunt pacifiste la început. Cei slabi sunt lăsaţi să-şi conducă partea în continuare, dar obligaţi să se supună legilor imperiului. Cei puternici vor fi atacaţi subtil, căutându-se a se diminua puterea locală. Armata britanică de contraforţă se formează treptat, încercând să ducă la îndeplinire misiunile de conducătorii Ministerului.
& who owns
what (credits)
Skin, & Graphics belong to Arria of SP & EP. The pop out cbox was created by kismet of rpg directory. Sidebar code by Eliza of SP, modified by Arria. credit for mini profile goes to Arria of EP

Major plot by EP, based on the J.K.Rowling series Harry Potter. Other plots, characters and ideas belong to their creators.

newsletter|
  add replynew topicnew poll

 Oh,so many flavours
Kurt F. Wildrig
 Posted: Nov 28 2016, 08:24 PM
Quote
If I can not bend the will of Heaven, I shall move Hell.

992 posts
34 years old
Rep: 135 pts
alias Anca
Offline

Headmaster; british DMLE consultant

stoned on you  1. Profesori&elevi la Wilmund

  Mai am nevoie de doi profesori la Wilmund. Si de unul sau doi elevi. Dar profesorii sunt foarte importanti acum. Pot fi amandoi barbati sau doua femei sau o femeie si un barbat, varsta, play-by-ul si sexul chiar nu ma intereseaza, dar am nevoie de cineva la Dueluri si la Legilimatie&Occulmatie. In general sa fie oameni care sa se potriveasca cu institutia, oameni cu convingeri solide, in general anti-Minister. Pot fi si intunecati. Elevii pot fi oricine, nu conteaza sexul, playby-ul, pregatirea anterioara in artele magiei.

  Daca nu se gasesc doi, sunt in regula si cu o propunere, atat in ceea ce priveste profesorii, cat si elevii.

  2. Partener/a pentru Evelyn

  Short story: Evelyn Spielrein a fost un succubus care a trait printre vrajitori si care a fost pentru aproximativ 2 ani si profesoara de Astronomie la Hogwarts. Dupa ce a incercat sa ucida membrii familiei Pendragon, cei de la Departamentul Misterelor au capturat-o si au tratat-o ca pe o creatura magica oarecare, urmand ulterior sa o inchida in Azkaban. Nu a mai apucat sa fie inchisa, deoarece ea insasi a fost ucisa inainte de a fi trimisa la inchisoare. Teoretic, nu mai are un corp acum, ci este o simpla stafie cu ceva mai multa energie magica decat cele obisnuite. Totusi, imi doresc un partener sau o partenera pentru ea. Eve si-a pastrat mare parte din abilitatile magice, deci daca intrebati cum va face sa dea impresia unui corp real si a unei realitati in care este vie, fiti fara griji. Sau poate cineva atras de fantome? :))
  Despre partener...Well, nu m-ar deranja daca ar fi o persoana loiala si putin cam dispusa sa incalce legea. Din nou, nu conteaza varsta, play by-ul, sexul personajului. No asshole, no cheater, no liar though.
PM
^
Kurt F. Wildrig
 Posted: May 9 2018, 06:42 PM
Quote
If I can not bend the will of Heaven, I shall move Hell.

992 posts
34 years old
Rep: 135 pts
alias Anca
Offline

Headmaster; british DMLE consultant

stoned on you  NOTE: Sper ca nu imi iau ban sau avertizare pt dublu post, nu stiu cum functioneaza pe aici lucrurile (desi sunt de n ani, shame on me).
  NOTE 2: Cererile de mai sus raman valabile, daca doriti sa va prindeti in hora si sa jucati cot la cot cu mine.


  AM NEVOIE DE AJUTOR.
  CU PERSONAJ. (din nou) PENTRU CA PLOTUL ASTA NU-MI DA PACE DE LA INCEPUTUL ANULUI si de abia acum mi-am facut curaj sa vreau sa il pun in aplicare.

  Kurt cam e obsedat de o anumita domnita( detalii in PM, daca sunteti de acord sa ajutati, nu ii voi dezvalui identitatea aici), asa ca si eu am nevoie de o domnita (nu tb sa va faceti personaj nou neaparat) care sa fie plapanda, cu parul de culoare deschisa si care sa fie usor de manipulat si chiar de sedus. Daca aveti pe cineva si e bruneta, de exemplu, nicio problema, merge si ea. :)) Domnita voastra va inlocui simbolic obiectul obsesiei lui Kunty al meu (am facut rezumatul rezumatului povestii prin aceasta propozitie).

  ! Daca nu vreti ca personajul vostru sa sufere de abuz fizic, dar mai ales psihologic, nu va inscrieti in povestea asta.
  ! Da, vor exista raporturi amoroase si sexuale intre ei.
  ! Nu, viata personajului vostru nu va fi pusa in pericol.
  ! As prefera sa fie vorba de o fata care sa aiba pana in 25 de ani.

  Nu vreau sa dau mai multe detalii aici, they are pretty nasty, dar nu intentionez sa incalc regulile de bun-simt privind contentul postarilor mele/noastre in momentul in care vom scrie pe baza acestui plot. Nu va exista niciun fel de lucru obscen in mod explicit, sau care sa "trigger"-uiasca cei ce ar putea citi.

  Sper sa fie persoane interesate *biiig hug*

  LATER UPDATE: FOUND MY VICTIM
PM
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
add replynew topicnew poll


 


 


⋆ skinned by jules exclusively for expectopatronum ⋆
Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules Collapse