& marauder's
map. welcome!
Bine ați venit pe Expecto Patronum, un forum dedicat roleplay-ului românesc. Citeşte cu atenţie regulile şi crează-ţi propriul personaj. Nu este nevoie să fii familiarizat cu lumea Harry Potter. Pentru mai multe informații, puteți consulta pagina de wikipedia sau contacta un admin!
(UK, july 2004) (AU UK, winter 2024)

& the daily
prophet (site news)
10.07
Imperiul Magic Britanic devine din ce în ce mai puternic, planul a fost un succes. Pentru ca victoria finală să fie asigurată însă, Armata (devenită Armata Imperială) necesită mai multe resurse umane. Aşadar, la sfârşitul lunii aprilie 2004 înscrierile civililor au fost încurajate. Află mai multe aici.

& the daily
prophet (ic news)
Separarea a luat sfârşit. Din rădăcinile primelor încercări de a pune lumea într-o nouă ierarhie se ridică acum un imperiu. Pornirile Ministerului Magiei sunt pacifiste la început. Cei slabi sunt lăsaţi să-şi conducă partea în continuare, dar obligaţi să se supună legilor imperiului. Cei puternici vor fi atacaţi subtil, căutându-se a se diminua puterea locală. Armata britanică de contraforţă se formează treptat, încercând să ducă la îndeplinire misiunile de conducătorii Ministerului.
& who owns
what (credits)
Skin, & Graphics belong to Arria of SP & EP. The pop out cbox was created by kismet of rpg directory. Sidebar code by Eliza of SP, modified by Arria. credit for mini profile goes to Arria of EP

Major plot by EP, based on the J.K.Rowling series Harry Potter. Other plots, characters and ideas belong to their creators.

newsletter|
  add replynew topicnew poll

 Imperial Army, inscrieri
Ema G. Snow
 Posted: Jul 10 2017, 11:19 AM
Quote
Deputy Ministress
I won't let this build up inside of me

1018 posts
25 years old
Rep: 67 pts
alias Max
Offline

Head of the Department of Magical Law Enforcement; Deputy ministress

untornArmata Imperiala


    A venit timpul ca plotul nostru sa mai faca un pas glorios. Imperiul magic britanic e pe val, asa ca armata reintra in atentie. Cu totii stim ca vrajitorimea englezeasca s-a impartit in doua atunci cand vine vorba de acest capitol: cei care sustin miscarea revolutionara a ministrului Devereux si cei care sunt complet impotriva. Tinand cont ca exista personaje studenti ce pot termina anul acesta cursurile de la Hogwarts, e momentul oportun ca inscrierile in armata sa-si deschida portile :)) Pentru a va inscrie nu trebuie decat sa-mi trimiteti un pm cu numele personajului (si eventual motivul sau de a intra in armata) pe care doriti sa-l inscrieti in armata, urmand a primi apoi datele de acces necesare. Va reamintesc ca este o oportunitate pentru tot soiul de ploturi, de la devotament fanatic pentru patrie pana la "death to the infidels" *wink-wink* :))

    Intrati in randurile militare si distrati-va! Spor la scris! https://s.yimg.com/lq/i/mesg/emoticons7/6.gif


    Pentru detalii despre armata, dati ((click aici)).
PMWebsite
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
add replynew topicnew poll


 


 


⋆ skinned by jules exclusively for expectopatronum ⋆
Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules Collapse