& marauder's
map. welcome!
Bine ați venit pe Expecto Patronum, un forum dedicat roleplay-ului românesc. Citeşte cu atenţie regulile şi crează-ţi propriul personaj. Nu este nevoie să fii familiarizat cu lumea Harry Potter. Pentru mai multe informații, puteți consulta pagina de wikipedia sau contacta un admin!
(UK, july 2004) (AU UK, winter 2024)

& the daily
prophet (site news)
10.07
Imperiul Magic Britanic devine din ce în ce mai puternic, planul a fost un succes. Pentru ca victoria finală să fie asigurată însă, Armata (devenită Armata Imperială) necesită mai multe resurse umane. Aşadar, la sfârşitul lunii aprilie 2004 înscrierile civililor au fost încurajate. Află mai multe aici.

& the daily
prophet (ic news)
Separarea a luat sfârşit. Din rădăcinile primelor încercări de a pune lumea într-o nouă ierarhie se ridică acum un imperiu. Pornirile Ministerului Magiei sunt pacifiste la început. Cei slabi sunt lăsaţi să-şi conducă partea în continuare, dar obligaţi să se supună legilor imperiului. Cei puternici vor fi atacaţi subtil, căutându-se a se diminua puterea locală. Armata britanică de contraforţă se formează treptat, încercând să ducă la îndeplinire misiunile de conducătorii Ministerului.
& who owns
what (credits)
Skin, & Graphics belong to Arria of SP & EP. The pop out cbox was created by kismet of rpg directory. Sidebar code by Eliza of SP, modified by Arria. credit for mini profile goes to Arria of EP

Major plot by EP, based on the J.K.Rowling series Harry Potter. Other plots, characters and ideas belong to their creators.

newsletter|
  add replynew topicnew poll

 Armata Imperiala, detalii
Ema G. Snow
 Posted: Jul 10 2017, 11:20 AM
Quote
Deputy Ministress
I won't let this build up inside of me

1018 posts
25 years old
Rep: 67 pts
alias Max
Online

Head of the Department of Magical Law Enforcement; Deputy ministress

untornTHE IMPERIAL ARMY
who dares wins

Imperiul Magic Britanic devine din ce în ce mai puternic, planul a fost un succes. Pentru ca victoria finală să fie asigurată însă, Armata (devenită Armata Imperială) necesită mai multe resurse umane. Aşadar, la sfârşitul lunii aprilie 2004 înscrierile civililor au fost încurajate.


Care este misiunea Armatei Imperiale?

În teorie, scopul Armatei este acela de a proteja teritoriul britanic de forţele opresive externe, ce doresc răul Imperiului şi stoparea extinderii acestuia. În practică, Armata este cea mai puternică armă de convingere aflată la dispoziţia Ministerului Magiei în momentul de faţă.

Cine se poate înscrie?

Orice vrăjitor major poate aplica pentru a intra în rândurile armatei. Aplicarea se face direct în funcţia de soldat, urmând a fi gradat ulterior şi având libertatea de a avansa în grad în oricare categorie (gradat, subofiţer, ofiţer şi general), luând gradele în ordinea ierarhiei lor. Aceasta poate fi accesată aici ((click)). Personalul auxiliar (precum fabricanţii de muniţie şi baghete, vindecătorii, producătorii de alimente) poate fi invocat în caz de necesitate, fiind o obligaţie a fiecărui membru să ajute. De asemenea, civilii sunt rugaţi să ofere, la nevoie, adăpost membrilor armatei.

Cum se realizează avansarea în grad?

Personajul vostru va începe de pe cea mai de jos treaptă a gradaţiilor, dar, aşa cum am menţionat deja, poate avansa repede în gradul imediat următor, conform ierarhiei. Avansarea se face cu trecerea timpului, prin decizie a comandantului, dublată de un decret ministerial. Asta înseamnă că personajul vostru va avansa pe măsură ce scrieţi cu el în rp-uri. Evaluarea pentru avansare în categoriile gradaţilor şi subofiţerilor se fac odată la două săptămâni, iar în categoriile ofiţeri şi generali odată pe lună.

Sediul Armatei, cu punctul principal de control şi zonele de antrenament, este localizat în pădurea Galloway, având acces la Limanul lui Clyde. Accesul este permis doar membrilor (pentru parolă, contactaţi un admin). Forum al locaţiei.

Pentru înscrieri, accesaţi link-ul ((click aici)).

PMWebsite
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
add replynew topicnew poll


 


 


⋆ skinned by jules exclusively for expectopatronum ⋆
Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules Collapse