& marauder's
map. welcome!
Bine ați venit pe Expecto Patronum, un forum dedicat roleplay-ului românesc. Citeşte cu atenţie regulile şi crează-ţi propriul personaj. Nu este nevoie să fii familiarizat cu lumea Harry Potter. Pentru mai multe informații, puteți consulta pagina de wikipedia sau contacta un admin!
(UK, july 2004) (AU UK, winter 2024)

& the daily
prophet (site news)
10.07
Imperiul Magic Britanic devine din ce în ce mai puternic, planul a fost un succes. Pentru ca victoria finală să fie asigurată însă, Armata (devenită Armata Imperială) necesită mai multe resurse umane. Aşadar, la sfârşitul lunii aprilie 2004 înscrierile civililor au fost încurajate. Află mai multe aici.

& the daily
prophet (ic news)
Separarea a luat sfârşit. Din rădăcinile primelor încercări de a pune lumea într-o nouă ierarhie se ridică acum un imperiu. Pornirile Ministerului Magiei sunt pacifiste la început. Cei slabi sunt lăsaţi să-şi conducă partea în continuare, dar obligaţi să se supună legilor imperiului. Cei puternici vor fi atacaţi subtil, căutându-se a se diminua puterea locală. Armata britanică de contraforţă se formează treptat, încercând să ducă la îndeplinire misiunile de conducătorii Ministerului.
& who owns
what (credits)
Skin, & Graphics belong to Arria of SP & EP. The pop out cbox was created by kismet of rpg directory. Sidebar code by Eliza of SP, modified by Arria. credit for mini profile goes to Arria of EP

Major plot by EP, based on the J.K.Rowling series Harry Potter. Other plots, characters and ideas belong to their creators.

newsletter|
  add replynew topicnew poll

 NEWSLETTER: August, 2017
Ema G. Snow
 Posted: Jul 31 2017, 06:36 PM
Quote
Deputy Ministress
I won't let this build up inside of me

1018 posts
25 years old
Rep: 67 pts
alias Max
Online

Head of the Department of Magical Law Enforcement; Deputy ministress

untornnewsletter: august
have a nice read (:

EP NEWS Vara şi-a spus bine cuvântul şi încă mai are puţin de lucru, dovadă că mulţi se bucură de vacanţă, o mică relaxare sau de faptul că a început căldura mare să-i ţină în casă. Până una alta, luna aceasa forumul a avut un val de entuziasm, lucru bine venit şi prin faptul că s-au făcut 3 ani de când există EP. La mulţi ani tuturor! >:D<

Armata Imperială. Who dares wins. Imperiul Magic Britanic devine din ce în ce mai puternic, planul fiind un real succes. Însă pentru a asigura victoria finală, Armata ((click)), devenită acum Armata Imperială, are nevoie de resurse umane. Toţi civilii, în special tinerii, sunt încurajaţi să se înroleze. Înscrierile se realizează repede, aruncând o privire aici ((click)).

Se caută Profet. Societatea vrăjitorească britanică este supusă unor schimbări majore în ultima vreme. Informaţia este o cheie spre putere, iar puterea este ceva fantastic în zilele acestea. Aşadar, Profetul Zilei are nevoie de o mână puternică care să strângă pana şi să ofere lumii date vitale. Anunţăm pe această cale că postul pentru Director la Profetul Zilei este scos la concurs. Doritorii sunt rugaţi să trimită un pm staff-ului. Pentru mai multe detalii, daţi click aici.

We're going green. După cum probabil aţi observat deja, avem o câteva modificări la tema de pe forum. Ceva mai fresh şi puţin mai dur, dat fiind că războaiele bat la uşă, şi un mod bun să nu uităm de ministrul nostru. Toate mulţumirile pentru efortul depus se duc către Arria şi degeţelele ei magice şi Dora-Doricelli pentru nişte postere fantastice! >:D<
OWLS NEWS

Un nou director la Hogwarts. Poziţia admirabilei domnişoare Raven Quinn este preluată de îndrăgitul şi uşor ciudăţelul (într-un sens bun) Edouard M. Dupont. Această nouă rearanjare aduce câteva schimbări mai mici, astfel Helena Rose va fi noua profesoară de Apărare Contra Magiei Negre şi Şef de Casă al Ochilor-de-Şoim. Cu excepţia Viperinilor, acum conduşi de Francois Dupont, Şefii de Casă ai Astropufilor şi ai Cercetaşilor rămân aceiaşi pe care îi cunoaşteţi, Agnes Dupont, respectiv Christopher Pierce. De asemenea, se caută profesori, dumplings.


Întoarcerea roţii - ediţia Franţa. Relaţia de adversari în război dintre Regatul Unit şi Franţa s-ar putea schimba peste noapte. După retragerea din funcţie, fostul ministru adjunct Veronique A. Devereux preia frâiele Ministerului Francez al Magiei. (Pentru toţi shipperii de rules, nu vă îngrijoraţi, cuplul nostru de conducere nu se duce nicăieri; deşi stalkerilor le este recomandad să le acorde puţină atenţie din moment ce domnul Devereux caută companie... Erm...) Poziţia fostei ministre la conducerea Vrăjustiţiei îi revine Laurei Martin, pe care s-ar putea să o cunoaşteţi după loialitatea faţă de Vrăjustiţie, părul brunet şi talentul de a-şi băga nasul peste tot.


Campanie antiregală? Pun pariu că deja le-aţi văzut (şi oricum ştim că avem o găluşcă tare ingenioasă în domeniu), dar Doricelli merită un rând de aplauze pentru cele mai de efect postere plotuistice. Puteţi găsi câteva dând click aici. Posterele pot fi observate pe străzile celor mai cunoscute locuri vrăjitoreşti, precum Aleile Diagon şi Nocturn în Londra şi Hogsmeade. Câteva au reuşit să se strecoare şi prin Hogwarts. Personajele sunt rugate să acţioneze cu grijă, iar role-player-ii pot fangirlui în pace pentru orice tabără aleg.


EP Interview - După cum puteţi observa, au avut parte câteva modificări prin sistem, ceea ce ne aduce în faţa actualului interviu. Dragi cititori, incontestabila Laura A. Martin.


1. Cum preferi să îţi petreci seara, după o zi lungă de muncă? De obicei ajung acasă destul de obosită şi nu doresc decât să beau un pahar de coniac şi să mănânc ceva uşor, cu muzică ambientală şi o carte bună în preajmă. 2. Dacă animalele ar putea vorbi, care ar fi cel mai nepoliticos? Pisica fără urmă de îndoială. Le iubesc enorm însă sunt conştientă că sentimentul nu este reciproc. Spre deosebire de alte animale, câini de exemplu, care vor crede că stăpânul este un zeu, pisicile vor crede că ele sunt zei, iar aceasta explică foarte multe. De asemenea şi ciorile cred că ar fi destul de nesimţite. 3. Care sunt cel mai sexy şi cel mai puţin sexy nume, în opinia ta? Ferrnando, cu doi de r, este clar cel mai sexy pentru mine. Pentru fete ar merge Farah fiindcă are ceva exotic. La polul opus consider că se află Pavel şi Anna. 4. Care este cel mai ridicol lucru pe care îl cunoşti? Nu am înţeles niciodată de ce în New York oamenii nu au voie să pescuiască de pe spatele unei girafe. Mi se pare ridicol. Sigur cine a inventat această regulă a fost ori un Încuiat care nu are habar de lumea magică ori un vrăjitor foarte frustrat, probabil un Non. 5. Şi pe final, cum te simţi în noua poziţie? Minunat. O să cucerim lumea :))
PMWebsite
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
add replynew topicnew poll


 


 


⋆ skinned by jules exclusively for expectopatronum ⋆
Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules Collapse