& marauder's
map. welcome!
Bine ați venit pe Expecto Patronum, un forum dedicat roleplay-ului românesc. Citeşte cu atenţie regulile şi crează-ţi propriul personaj. Nu este nevoie să fii familiarizat cu lumea Harry Potter. Pentru mai multe informații, puteți consulta pagina de wikipedia sau contacta un admin!
(UK, july 2004) (AU UK, winter 2024)

& the daily
prophet (site news)
10.07
Imperiul Magic Britanic devine din ce în ce mai puternic, planul a fost un succes. Pentru ca victoria finală să fie asigurată însă, Armata (devenită Armata Imperială) necesită mai multe resurse umane. Aşadar, la sfârşitul lunii aprilie 2004 înscrierile civililor au fost încurajate. Află mai multe aici.

& the daily
prophet (ic news)
Separarea a luat sfârşit. Din rădăcinile primelor încercări de a pune lumea într-o nouă ierarhie se ridică acum un imperiu. Pornirile Ministerului Magiei sunt pacifiste la început. Cei slabi sunt lăsaţi să-şi conducă partea în continuare, dar obligaţi să se supună legilor imperiului. Cei puternici vor fi atacaţi subtil, căutându-se a se diminua puterea locală. Armata britanică de contraforţă se formează treptat, încercând să ducă la îndeplinire misiunile de conducătorii Ministerului.
& who owns
what (credits)
Skin, & Graphics belong to Arria of SP & EP. The pop out cbox was created by kismet of rpg directory. Sidebar code by Eliza of SP, modified by Arria. credit for mini profile goes to Arria of EP

Major plot by EP, based on the J.K.Rowling series Harry Potter. Other plots, characters and ideas belong to their creators.

newsletter|
  add replynew topicnew poll

 Plot
Julien G. Devereux
 Posted: Jun 29 2014, 07:21 PM
Quote
Minister of Magic
Hail to the king, hail to the one, kneel to the crown, stand in the sun

1087 posts
29 years old
Rep: 46 pts
alias arria
Offline

god of ashes and war

unholy matrimony----- Separarea a luat sfârşit, iar la Hogwarts s-a revenit la vechea structură: elevii nu mai sunt împărţiţi după statutul de sânge în puri, semipuri şi impuri, ci după cele patru Case tradiţionale ale şcolii de magie: Astropufi, Cercetaşi, Ochi-de-Şoim şi Viperini. Toate lucrurile par să se aşeze în sfârşit după orânduială, dar aceasta este doar liniştea de dinaintea furtunii.

Ministrul britanic al Magiei a rămas la putere după ce tensiunile create de criza epidemică au fost cu tact eliminate. Între timp, societatea vrăjitorească este într-un presupus haos din care trebuie scoasă, iar cea mai bună cale de a acţiona este discreţia. Istoria a dovedit de multe ori că populaţia aflată într-o democraţie pură este rătăcită şi confuză, fără ca măcar să realizeze aceasta. Aşadar, din rădăcinile primelor încercări de a pune lumea într-o nouă ierarhie se ridică acum un imperiu.

Apare astfel dorinţa liderilor britanici de a construi un regat ce se întinde dincolo de graniţele ţării, un imperiu care va domina lumea. Vecinii europeni slabi, cu conducători fără prea multe posibilităţi şi resurse, precum Spania şi Ţările de Jos, nu pot decât să cedeze şi să se supună valului, pe când cei mai puternici, precum Irlanda şi Franţa, luptă să reziste.

Pornirile sunt pacifiste, realizate prin intermediul scrisorilor mai mult sau mai puţin oficiale. Cei care acceptă sunt lăsaţi să-şi conducă partea în continuare, dar sunt obligaţi să se supună legilor imperiului. Cei care nu acceptă vor fi atacaţi subtil, la nivel de resurse, căutându-se a se diminua puterea locală. Armata britanică de contraforţă se formează treptat, în umbre, încercând să ducă la îndeplinire misiunile conturate de voinţa secretă a conducătorilor Ministerului, misiuni ce nu par a fi de puţine ori încununate de succes, ajutaţi de Îngerii lui Hades. Renaşterea Phoenixului începe să-şi adune iar forţele pentru a contracara acest val de cuceriri.

----- Imperiul roman s-ar putea să aibă un adversar. Mai puternic, mai stabil şi, mai presus de orice, bine înzestrat cu magie.

PMEmail
^
Julien G. Devereux
 Posted: Nov 22 2014, 08:48 PM
Quote
Minister of Magic
Hail to the king, hail to the one, kneel to the crown, stand in the sun

1087 posts
29 years old
Rep: 46 pts
alias arria
Offline

god of ashes and war

unholy matrimony--- Plot vechi ---


----- PIM, virusul nou descoperit, a înjumătățit populația Hogwarts-ului, forțând Ministerul să ia o decizie de-a dreptul dramatică. Ascultând de propaganda Îngerilor lui Hades – care mai târziu avea să primească numele de Legiunea Îngerilor, s-ar crede că cei vinovați de răspândirea virusului sunt purtătorii de sânge încuiat, sânge-mâlii. Tocmai de aceea s-a propus ca cei cu sânge impur să fie separați de purtătorii de sânge pur în cadrul orelor predate la școala de magie. Deserviciul pe care l-au făcut comunității a fost pedepsit prin retragerea tuturor privilegiilor, desființarea caselor în cadrul școlii și repartizarea lor în pivnițele castelului, în dormitoarele Astropufilor și Viperinilor. În acest timp, elevii cu sânge pur au fost nevoiți să se mute în turnurile Ochilor-de-Șoim și Cercetașilor, astfel reușind să se apere de virusul răspândit de sânge-mâli.

Ministrul, tânărul Devereux, iubit și respectat de cetățeni, se luptă cu acțiunile teroriste ce iau cu asalt lumea vrăjitorească. Populația este dezorientată și îngrozită, așa că acceptă să creadă încă un material de propagandă a Îngerilor, iar Renașterea Phoenixului – o altă facțiune, este găsită vinovată pentru atacuri. Mulți dintre membrii facțiunii sunt acuzați de făptuirea mai multe crime împotriva populației și închiși în faimoasa închisoare Azkaban. Cu toate aceste, Renașterea Phoenixului concepe un plan de contraatac, dorind să dizolve conducerea noului minister și să restabilească egalitatea între toți vrăjitorii cu orice tip de sânge.

Războiul este pe cale de a fi declanșat și nimeni nu știe cine va câștiga. Oamenii sunt confuzi, neștiind partea cui să ia. În ochii populației nu mai există bine și rău.

(( Written by Veronique A. Dupont ))

PMEmail
^
Julien G. Devereux
 Posted: Jan 9 2015, 12:52 AM
Quote
Minister of Magic
Hail to the king, hail to the one, kneel to the crown, stand in the sun

1087 posts
29 years old
Rep: 46 pts
alias arria
Offline

god of ashes and war

unholy matrimony--- Plot vechi ---user posted image

PMEmail
^
Ema G. Snow
 Posted: Apr 2 2016, 04:47 PM
Quote
Deputy Ministress
I won't let this build up inside of me

1018 posts
25 years old
Rep: 67 pts
alias Max
Offline

Head of the Department of Magical Law Enforcement; Deputy ministress

untorn--- Plot vechi ---old plot
((anglia, 2000))
ACEST PLOT NU MAI ESTE VALABIL! Au trecut patru ani de la terminarea ultimului război vrăjitoresc, când Voldemort a fost învins într-un sfârşit. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat enorm; lumea magică evoluază la fel de repede ca cea Încuiată. Secolul XXI începe promiţător pentru întreaga vrăjitorime. Această evoluţie se referă chiar şi la adepţii duşmanului înfrânt, care, după patru ani de pace, încep să se regrupeze în jurul unui conducător anonim. Acesta le promite o nouă societate, egală pe toate planurile, începând cu cel social. Rezultă o facţiune renăscută, care se autonumeşte Îngerii lui Hades, nume ironic luând în considerare semnificaţia zeului în mitologia greacă. Cu toate că Devoratorii devin Îngeri, unele dintre vechile aspiraţii există încă, acelea de a se arăta Încuiaţilor, de a le inspira respectul şi teroarea, şi mai ales de a interzice amestecarea sângelui vrăjitoresc cu cel Încuiat.

Este numit un nou Ministru al Magiei, anume moştenitorul vechii familii vrăjitoreşti Devereux. Acesta este suspectat de a avea o legătură considerată de mulţi nesănătoasă cu această facţiune a Îngerilor. Mai mult, deciziile Ministrului devin din ce în ce mai asemănătoare cu aspiraţiile acestora. Vrăjitorimea începe să vadă problemele apărute, iar din grija lor se naşte o nouă facţiune, urmaşă a vechiului Ordin, numită Renaşterea Phoenixului. Astfel, situaţia începe să se strice după patru ani de pace, revenind parcă încet încet la acel echilibru precar între bine şi rău. Cu toate că se ştie că ambele facţiuni sunt prea tinere şi fără putere să aducă un nou război, părinţii încep să se îngrijoreze pentru viitorul copiilor lor, sperând să nu se repete istoria.

Între timp, Hogwartsul, renovat, îşi alege un nou director, o femeie pe nume Quinn, ex-Şef al Aurorilor, care, deşi nu are strămoşi faimoşi, este observată ca fiind aptă pentru slujbă. Şcoala prosperă sub conducerea ei, deşi acest lucru se datorează în mare măsură păcii stabilite. Datorită creşterii numărului de elevi şi a cererii uriaşe, miss Quinn decide să readucă Turnirul Vrăjitorilor ca obicei la Hogwarts, începând să-l organizeze anual. Elevii sunt încântaţi de această schimbare, iar relaţiile cu şcolile Beauxbatons şi Durmstrang devin mult mai puternice.

De asemenea, vrăjitorimea începe să înveţe din ce mai multe trucuri de la Încuiaţi, lucru căruia Îngerii lui Hades se opun. Aşa, Ministerul a început să organizeze o loterie, pentru că au ajuns în lipsă de fonduri din cauza perioadei întunecate în care a condus Voldemort. În acest fel, se decide deschiderea loteriei vrăjitorilor. Un bilet costă doar un galeon, iar premiile variază de la pungi de bani, la mături şi case. Datorită aceste inovaţii, Ministerul s-a îmbogăţit din nou, ajungând să devină chiar mai prosper decât înainte de Al Doilea Război.

De asemenea, acum că lumea vrăjitorească a reuşit să se pună înapoi pe picioare, se propune reluarea meciurilor dese internaţionale de Vâjthaţ, acest domeniu al sporturilor devenind unul dintre cele mai importante în Anglia.

PMWebsite
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
add replyQuick Replynew topicnew poll 


 


⋆ skinned by jules exclusively for expectopatronum ⋆
Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules Collapse