& marauder's
map. welcome!
Bine ați venit pe Expecto Patronum, un forum dedicat roleplay-ului românesc. Citeşte cu atenţie regulile şi crează-ţi propriul personaj. Nu este nevoie să fii familiarizat cu lumea Harry Potter. Pentru mai multe informații, puteți consulta pagina de wikipedia sau contacta un admin!
(UK, july 2004) (AU UK, winter 2024)

& the daily
prophet (site news)
10.07
Imperiul Magic Britanic devine din ce în ce mai puternic, planul a fost un succes. Pentru ca victoria finală să fie asigurată însă, Armata (devenită Armata Imperială) necesită mai multe resurse umane. Aşadar, la sfârşitul lunii aprilie 2004 înscrierile civililor au fost încurajate. Află mai multe aici.

& the daily
prophet (ic news)
Separarea a luat sfârşit. Din rădăcinile primelor încercări de a pune lumea într-o nouă ierarhie se ridică acum un imperiu. Pornirile Ministerului Magiei sunt pacifiste la început. Cei slabi sunt lăsaţi să-şi conducă partea în continuare, dar obligaţi să se supună legilor imperiului. Cei puternici vor fi atacaţi subtil, căutându-se a se diminua puterea locală. Armata britanică de contraforţă se formează treptat, încercând să ducă la îndeplinire misiunile de conducătorii Ministerului.
& who owns
what (credits)
Skin, & Graphics belong to Arria of SP & EP. The pop out cbox was created by kismet of rpg directory. Sidebar code by Eliza of SP, modified by Arria. credit for mini profile goes to Arria of EP

Major plot by EP, based on the J.K.Rowling series Harry Potter. Other plots, characters and ideas belong to their creators.

newsletter|
Pages: (6) 1 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) add replynew topicnew poll

 !Sortare - Elevi, important!
Julien G. Devereux
 Posted: Sep 4 2014, 04:19 PM
Quote
Minister of Magic
Hail to the king, hail to the one, kneel to the crown, stand in the sun

1087 posts
29 years old
Rep: 46 pts
alias arria
Offline

god of ashes and war

unholy matrimonyregister your student here!
(( folosește formularul ))

Consideră completarea acestui formular cu o evidență a fiecărui personaj. În acest fel putem ține cont de cine s-a înregistrat recent, de ce casă aparține, iar tu poți începe să faci RPG fără a avea nevoie să completezi fișa.

În posturile următoare găsești un model cât și codul pe care trebuie să-l folosești. Completază cu atenție! O dată ce ai ales o Casă și ai început să postezi, nu o mai putem schimba.

Incepând cu 10 decembrie 2014, fișele de personaj au încetat a mai fi obligatorii. Însă pentru a nu debusola partenerul de rp, am extins acest formular astfel încât să cuprindă mai multe informații despre personajul vostru!

PMEmail
^
Julien G. Devereux
 Posted: Sep 4 2014, 04:26 PM
Quote
Minister of Magic
Hail to the king, hail to the one, kneel to the crown, stand in the sun

1087 posts
29 years old
Rep: 46 pts
alias arria
Offline

god of ashes and war

unholy matrimonyjulien guillaume devereux
(( elev ))

- ((vârsta)) șaisprezece

- ((data naşterii)) 8 septembrie

- ((casa)) viperini

- ((ocupația)) elev & jucător de vâjthaț

- ((tipul sângelui)) pur/semipur/impur

- ((patronus)) lup

- ((înfățișare)) înălțime / greutate (aproximativă) / forma corpului / culoarea ochilor & a părului, alte detalii importante (semne, tatuaje, stil vestimentar, obiecte pe care le poartă tot timpul, forma feței etc).

- ((istoric)) toate lucrurile importante ce i s-au întâmplat personajului. + 10 rânduri.

- ((personalitate)) acest câmp este opţional // trăsăturile principale de comportament ale personajului, liniile de temperament etc. + 5 rânduri.

- ((alias)) indiaCODE
[doHTML]
<center>
<div class='tem1'>

<div class='tem2'>
<div class='tem3'>

<div class='tem4'>julien guillaume devereux</div>
<div class='tem5'>(( elev ))</div>
</div>

<div class='tem6'>
<div class='tem7'>

<div class='tem8'>
<p>- ((<b>vârsta</b>)) șaisprezece
<p>- ((<b>data naşterii</b>)) 8 septembrie
<p>- ((<b>casa</b>)) viperini
<p>- ((<b>ocupația</b>)) elev & jucător de vâjthaț
<p>- ((<b>tipul sângelui</b>)) pur/semipur/impur
<p>- ((<b>patronus</b>)) lup
<p>- ((<b>înfățișare</b>)) înălțime / greutate (aproximativă) / forma corpului / culoarea ochilor & a părului, alte detalii importante (semne, tatuaje, stil vestimentar, obiecte pe care le poartă tot timpul, forma feței etc).
<p>- ((<b>istoric</b>)) toate lucrurile importante ce i s-au întâmplat personajului. + 10 rânduri.
<p>- ((<b>personalitate</b>)) <i>acest câmp este opţional</i> // trăsăturile principale de comportament ale personajului, liniile de temperament etc. + 5 rânduri.
<p>- ((<b>alias</b>)) india</div></div>
</div>

</div>

</div>
</div>
</center>
[/doHTML]
PMEmail
^
Aylee Meoreyn Viserys
 Posted: Dec 10 2014, 04:25 PM
Quote
she is a ghost of a girl, hauntingly beautiful, wonderfully lost, breaking hearts and crying holy water tears.

140 posts
18 years old
Rep: 39 pts
alias meora
Offline

Year VII; Quidditch beater

girls who run with the wolves are not here for boys to loveaylee meoreyn viserys
(( elev ))

- ((vârsta)) optsprezece

- ((data naşterii)) 12 noiembrie

- ((casa)) viperini

- ((ocupația)) elev & jucător de vâjthaț

- ((tipul sângelui)) pur

- ((patronus)) lup

- ((înfățișare)) 1,79 m / 45 kg / anorexic / roșcată cu ochi albaștrii și pistrui, mai multe tatuaje, stil vestimentar: grunge/soft grunge? something like that

- ((istoric))
-- 1985-1992 (0-7) Se naste prematur la 7 luni si 13 zile, in timpul unei calatorii in Franta la niste rude. Creste in Anglia ca fiica a lui Vivien si Edward, doi magnati in industria sportiva vrajitoreasca. Desi nu este un copil neglijat in sensul propriu al cuvantului, avand tot ceea ce ii trebuia, insa isi vedea parinti mult prea rar, iar cand ii vedea, ei bine... ei erau ocupati cu afacerea. De la a 7-a zi de nastere a fiicei lor, sunt nevoiti sa plece pentru o intalnire de urgenta. Aceea este seara in care parintii ei mor intr-un incendiu neelucidat pana in ziua de azi (hint:Aylee was, time machine shit).
-- 1992-1996 (7-11) Aylee se muta de la o ruda la alta, prin toata Europa (familie mare) fara a ramane nicaieri prea mult timp. Fiind o fire hotarata si puternica, nu ca restul familiei, in multe dintre locurile in care sta este batuta sau molestata in alt fel. Acesta este si motivul pentru care se muta de la o ruda la alta, negasind un loc pe care sa il numeasca "acasa" nicaieri. Insa astfel ajunge in multe locuri si invata multe limbi straine, lucru ce ii va fi de folos pe viitor.
-- 1996-1998 (11-13) Vine vremea sa inceapa scoala si este chemata la Hogwarts, deoarece aceasta este tara in care a locuit cu parintii. Aici este sortata la Viperini din secunda in care i s-a pus jobenul pe cap. Aici isi petrece timpul acceptabil, ca oricare alt elev. Din lupta de la Hogwarts nu isi aminteste nimic, doar dimineata acelei zilei si apoi dimineata urmatoare, aceasta incadrandu-se pe lista le scapari de memorie pe care nu si le poate explica.
-- 1998-1999 (13-14) Isi petrece anul liber calatorind prin Europa, folosindu-se de partea de bani lasata de parinti de care se poate atinge inainte sa termine scoala. Se bucura ca nimeni nu o cheama acasa, oriunde ar fi acest acasa. Desi e tanara, e maturizata foarte devreme, iar anul acesta ii ofera multe posibilitati si experiente.
-- 1999-2002 (14-17) Se intoarce la Hogwarts, unde sta pana in prezent.

- ((personalitate)) Cel mai usor sa o descrii pe Aylee folosind cuvantul paradox. Isi face prieteni foarte usor, insa are foarte putini prieteni apropriati. Zambetul ei ar putea cuceri pe oricine, si se si foloseste de asta. Totusi este, cu adevarat, antisociala. Ii place singuratatea pe cat de mult o uraste. Isi doreste sa aiba pe cineva care sa o sprijine mereu, insa in acelasi timp stie ca nu ar putea face parte dintr-o relatie. Probabil cea mai mare problema a ei este ca are un fel de superioritate, de God Complex, combinat cu o doza buna de narcisism si egocentrism, insa in acelasi timp crede ca ea este ultimul om, cea mai joasa veriga in lantul vietii, care nu merita sa fie bagata in seama. De asemenea se simte in siuranta in preajma violentei. Nu ii este frica de ea, e mai mult un prieten din copilarie. Au crescut impreuna iar acum continua sa stea impreuna. Este unul dintre motivele pentru care s-a inscris in echipa de vajhat a viperiniolor.
In rest, este o persoana inteligenta, care intelege usor ceea ce i se spune si retine foarte repede lucrurile care o intereseaza. Invata limbi noi cu usurinta si isi pune in aplicare acest talent de cate ori e nevoie. Are un nivel ridicat de sarcasm, uneori reusind sa exagereze. Ii plac glumele inteligente si oamenii care o pot provoca mental.

- ((alias)) meora

PMEmailWebsite
^
Alfie Fraser
 Posted: Dec 10 2014, 07:51 PM
Quote
Slytherin
"Pick your ass up and finish what you started."

114 posts
17 years old
Rep: 29 pts
alias lex
Offline

Year VII; Quidditch captain keeper

singlealfie fraser
(( elev ))

- ((vârsta)) șapteprezece

- ((data naşterii)) 11 decembrie

- ((casa)) viperini

- ((ocupația)) elev & jucător de vâjthaț

- ((tipul sângelui)) semipur

- ((patronus)) căprioară

- ((înfățișare)) 1,85m / 64kg / slab / ochi căprui, păr blond

- ((istoric))
Părinţii lui Alfie, Jane şi Frederick sunt amândoi englezi. S-au întâlnit în Brighton într-o vară din întâmplare. Frederick e un vrăjitor născut într-o familie de Încuiaţi, iar Jane e Sânge Pur, ceea ce a dus la anumite diferenţe făcute între cei doi în societate. Fred şi Jane s-au căsătorit şi au trăit la Londra în următorii ani, urmând să îl nască pe Alfie. Şi-au trăit viaţa liniştit şi destul de normal. Jane şi Fred amândoi lucrau la Minister şi aveau joburi care nu îi făceau prea fericiţi. Erau, în sine, o familie fericită pentru că se iubeau între ei, însă părinţii lui Alfie nu au fost niciodată fericiţi cu ceea ce făceau, ceea ce probabil a dus la obsesia lui de a avea doar ocupaţii care îi fac plăcere. În timpul celui de-al Doilea Război Vrăjitoresc, Frederick a presimţit că va avea probleme cu faptul că era Sânge-Mâl, aşa că toată familia s-a mutat în Franţa, la Paris. Aici, Fred şi Jane l-au trimis pe Alfie, cu multe eforturi financiare, la Beauxbatons, unde copilul de 11 ani a învăţat timp de trei ani. Din anul şase însă, familia Fraser a hotărât că era suficient de sigur să se întoarcă în Anglia şi Alfie s-a transferat la Hogwarts. La început le-a fost destul de greu, dar au început să se descurce cât de cât. Niciodată nu au avut resurse foarte bune, dar aveau suficient cât să supravieţuiască. Alfie a fost învăţat de mic care sunt lucrurile importante în viaţă, atât din greşelile, cât şi din sfaturile părinţilor.

- ((personalitate)) Alfie e un tip extrem de relaxat. Merge pe ideea că nu poate fii obligat de nimeni şi nimic să facă ceva ce nu îi place. Oricare ar fii condiţiile, Alfie nu se simte constrâns să facă ceva cu care nu s-ar simţii bine sau nu i-ar da sentimentul de bine. Ceea ce este sănătos, dar uneori nu şi foarte practic. Este deschis şi îi place să cunoască lume şi să îşi facă prieteni, dar nu este cel mai sociabil om. Încearcă foarte rar să câştige simpatia cuiva, nu pentru că ar fi arogant, ci pentru că îi place să se detaşeze de lucrurile pe care oamenii le spun, uneori fără să se gândească, şi să se concentreze pe persoana pe care vrea el să fie. Totuşi, când vrea ca cineva să îl placă, înseamnă că acel cineva e destul de important.
Nu judecă oamenii din jur, mai ales dacă nu le ştie poveştile. Este conştient de faptul că, cuvintele lui au şi consecinţe, aşa că preferă să nu spună nimic dacă nu are nimic pozitiv de spus. Atitudinea asta îi câştigă multă simpatie. Lui Alfie îi place să fie independent, să se descurce pe cont propriu şi doar în situaţii "disperate" cere ajutor. Uneori se gândeşte că poate lucrul ăsta nu e neapărat bun, dar aşa se simte bine. Îi face plăcere să iasă prin Hogsmeade şi chiar să meargă la petreceri. Este un libertin şi nu prea încearcă să o ascundă.
Una dintre pasiunile lui este sportul. În principal Vâjthaţul şi alergatul îl fac să se simtă bine şi în control. Îl relaxează, îl ajută să îşi facă ordine în minte şi să se descarce de orice gânduri negative. Când face sport, Alfie simte că poate face orice. Şi e şi bun. Dar şi asta, ca majoritatea lucrurilor la Alfie, merge până la un punct. Nu îşi doreşte să fie un jucător profesionist de Vâjthaţ. Îi place să o facă în măsura în care se simte el bine.
La şcoală se descurcă binişor. Îi place să înveţe, dar nu se străduieşte extrem de mult. Preferă să facă alte lucruri. În concluzie, Alfie se bucură şi profită la maxim de perioada de adolescenţă în care e permis să fii pierdut şi să încerci câte puţin din toate.
PS: Probabil singurul lucru care îi face rău, dar îi place lui Alfie, e tutunul.

- ((alias)) lexie

PM
^
Colin "Hawkeye" Rovson
 Posted: Dec 11 2014, 12:41 AM
Quote
There's a touch of grey for every shade of blue

1375 posts
20 years old
Rep: 293 pts
alias Max
Offline

St. Mungo Healer

press your heart into my chest and make me wheezecolin myrddin rovson
(( elev ))

- ((vârsta)) optsprezece

- ((data naşterii)) 30 ianuarie 1984

- ((casa)) ochi-de-soim

- ((ocupația)) elev, jucator de Vajthat & stagiar la Sf. Mungo

- ((tipul sângelui)) pur

- ((patronus)) soim

- ((înfățișare)) 1,85m inaltime / 75 kg / slabanog / ochi albastri & par brunet / urecheat / diferite semne si mini-cicatrici castigate din relatie si "batalii" (dragoste cu nabadai) si ipostaza lui vesnica de impiedicat / poarta intotdeauna un lant de piele cu pandant in forma de colt de animal, bratara de piele de la incheietura stanga, insemnata cu Claddagh, dandu-i-o nevestei sale

- ((istoric))
Hawkeye s-a născut în Cardiff, Ţara Galilor, fiind fiul lui Caitlin Aetheldaeg şi presupusul fan al sportului Gareth Rovson, fratele lui Freddie Rovson, proprietarul bufniţei gri numită Miremel şi stăpânul (doar în visele lui de fapt şi de drept) al unei ţestoase marine Cup şi al Awyrei Las, un exemplar de dragon Aripă-Lungă, la care se adaugă un Parnassian, Eltair.
Colin a fost mereu o bătaie de cap pentru părinții lui. Prea energic pentru vârsta sa, obișnuia să pună în aplicare toate micile tâmpenii ce-i treceau prin cap – de la artificii în curtea din spate până la capcane complexe cu apă întinse în toată sufrageria.
A studiat magia acasă până să primească scrisoarea de acceptare la Hogwarts. Cel mai mult a preferat să se axeze pe partea de medicină, fiind mereu fascinat de desenele detaliate din cărțile de prin casă, adunate de pe la tot felul de rude – incredibil cum de se pot strânge atâţia medici într-o familie. După ce a văzut micul accident de Vâjthaț în care verișorul său Aiden și-a rupt mâna, Colin și-a propus să-și dedice timpul studiului medicinei, urmând – spre ironia și disperarea sa – o regulă nescrisă a familiei. Îşi doreşte să ajungă un Vindecător specializat pe chirurgie, găsind destul de multe contradicţii aparente între ceea ce ştia despre viaţă şi fragilitatea acesteia şi tot ceea ce se dovedeşte a fi în realitate. Asta nu face decât să-i dea un impuls şi să se vadă şi mai curios şi mai ambiţionat să se documenteze.
La şaisprezece ani, începe o relaţie cu Kurt Malfoy, alături de care descoperă multe şi pune bazele familiei Pendragonilor. Se consideră împlinit de la o vârstă fragedă şi îşi permite să se dedice altor cauze, precum lupta pentru eliberarea Hogwarts-ului de sub regimul separaţionist din 2003, după ce a căzut victima pneumopatiei interstiţiale magice. La scurt timp după victoria de la castel, cei doi se despart, iar Hawk începe să se prăbuşească, oprit numai de apropierea pe care o are cu Gina Moretti. Deşi continuă să păstreze legăturile cu Pendragonii, ajunge să spere la o familie numeroasă alături de Gina, dirijată după aspectele lor de bază ceva mai puţin convenţionale.
Toți știu că este o persoană iute și cu o memorie vizuală incredibilă, de unde și porecla – mai mult sau mai puțin meritată – de Hawkeye. Este mereu încărcat cu o doză zdravănă de optimism, gata să îşi ia în braţe responsabilităţile adolescenţei şi tot ceea ce implică o casă. Iar casa lui, oho!, e plină. Hawk încearcă să se împartă – deşi preferinţele sale sunt de multe ori evidente – între Gina, gemeni, Cwen, părinţii săi şi improvizata grădină mitico-zoologică din casă.
După absolvire, îşi continuă rezidenţiatul la Sf. Mungo, urmând să devină un Vindecător cu normă întreagă.

- ((personalitate))
Colin e genu’ de persoană care transmite în jurul său numai căldură, iar optimismul lui molipsitor îl ajută să câștige în aproape orice situație. Luptă întotdeauna pentru ceea ce-și dorește, dar impulsivitatea îi aduce un mare dezavantaj. Este un curios și jumătate. Se dedică întrajutorării altora, deși, uneori, soluțiile pe care le găsește la diferite probleme pot fi prea radicale, poate chiar imposibile. Nu ai ce să-i faci, deoarece el nu se poate abține să nu le gândească într-un mod avansat și progresist. Apreciază oamenii direcți.
Este o persoană aparte, care respinge tradițiile și vechile moduri de acțiune, chiar dacă posedă un respect întipărit pentru ele; doar pentru că există nu înseamnă că i se aplică. Colin este inteligent, creativ și, în destul de multe privințe, un excentric; nimic din ceea ce face nu este obișnuit. Este mai tot timpul în mişcare, fie că zdrăngăne chitara sau fuge dintr-o parte în alta. Când citeşte îşi bălăngăne mereu un picior şi nici în somn nu este mai liniştit. Se foieşte aproape în permanenţă, fiind unul dintre vechile motive pentru care se lua la trântă cu fratele său în copilărie. Depune foarte multă energie în luptele pentru cauze pierdute, preferând să facă ceva complet inutil decât să nu facă nimic, să se trezească într-o situaţie plictisitoare. Are obiceiul de a-şi întinde braţele şi a trage de coloană până pârâie, găsind ceva mai mult decât revigorant în acest gest. Se fâstâceşte când se panichează şi se poate arăta foarte violent când îi sunt întrecute limitele de răbdare.
De obicei, judecă o altă persoană foarte repede și, dacă nu-i cade în grații imediat, devine brusc un inamic. Are un temperament ce se poate schimba în doar câteva momente. Cu toate astea, Hawkeye este un prieten de încredere, gata oricând să binedispună. 'Înghite' cam tot ce i se spune, dar rămâne loial prietenilor și idealurilor lui. Este fan al baghetelor de zahăr, al roşiilor şi al pepenelui. Poartă mai mereu carouri şi este atras de astronomie, filmele de acţiune şi Vâjthaţ, deşi nu este un tip sportiv. Destul de împiedicat de la natură, are ca punct forte starea sa generală de zâmbăreţ şi îşi găseşte blestemul în faptul că e gâdilicios. Urăşte limitările, promisiunile încălcate, singurătatea şi persoanele care îl contrazic.
Progresează repede, este original, filantrop, independent și detașat. Se teme de emoții și nu știe să facă un compromis.

- ((alias)) Max

PMWebsite
^
Eira Pendragon
 Posted: Dec 11 2014, 01:01 AM
Quote
Slytherin
You covered me in war paint.

307 posts
17 years old
Rep: 110 pts
alias Max
Offline

Year VI

running for a deereira darcy pendragon
(( elev ))

- ((vârsta)) saisprezece

- ((data naşterii)) 27 septembrie ((1986))

- ((casa)) viperini

- ((ocupația)) elev

- ((tipul sângelui)) pur

- ((patronus)) cal

- ((înfățișare)) 1,70m inaltime / 55 kg / supla / ochi verzi & par brunet / urecheata / are insemnul Pendragonilor, un sarpe incolacit pe o sabie, in stanga pieptului, deasupra inimii

- ((istoric))
S-a născut prematur, într-o noapte de la sfârşitul unui septembrie mai ploios, fiind primul copil al lui Kurt şi Carwen Pendragon. Trei minute după naşterea sa şi-a cunoscut şi fratele geamăn, pe Luke, dar era ceva mai preocupată de braţele tatălui ei pe moment.
Pentru primii ani de viaţă presupusă locuieşte în casa părintească din Peştera lui Godric, locul în care s-a şi născut. Urmează să se mute încă de la o vârstă fragedă în Belfast, alături de cei doi tătici ai ei şi de fratele geamăn. Continuă să îşi vadă mama cât de des se poate, în general la sfârşit de săptămână sau cu fiecare ocazie deosebită. Creşte dădăcită de Pierce şi în compania Awyrei Las, dragonul familiei. Este întotdeauna partea zvăpăiată a întregului frăţesc şi reuşeşte adesea să îl convertească -sau să îi ordone- pe Luke la micile ei prostioare.
Are o copilărie rapidă şi plină, datorită faptului că magia moştenită prin sânge o ajută să se dezvolte mai repede. Atinge fizionomia unui adolescent în doar câţiva ani, fiind nevoită, alături de fratele ei, să urmeze mai repede etapele copilăriei unui vrăjitor obişnuit. Ajunge la Hogwarts, ca Viperină, în timp ce fratele ei este afiliat Ochilor-de-Şoim. Amândoi simpli elevi apăruţi de nicăieri, cu o vagi ecouri ale unei minciuni legate de transferuri. Însă toată lumea e conştientă de ce înseamnă un Pendragon pentru a nu pune întrebări prea alambicate. Iar dacă nu, Eira se pricepe de minune pentru a-şi asigura spatele. Se trezeşte singură pe meleagurile şcolii într-o zi, când fratele ei trece printr-un moment de rebeliune şi se decide să fugă pe un alt continent. Deşi continuă să păstreze legătura cu el, încă se vede uimită şi nervoasă de acţiunile tânărului Lucas. Cu toate acestea, băiatul se întoarce rapid, iar liniştea casei pare să se reaşeze numai pentru a fi iar zguduită de plecarea tatălui. Eira se mută cu mama, fratele şi Hawkeye în Cardiff, urmând ca ulterior să restabilească relaţia cu tatăl său, deşi continuă să aibe un gust amar în spatele limbii. Aflând şi de existenţa unui al treilea copil, deşi nu cu titlu desăvârşit de Pendragon, este momentul în care îşi dă seama că familia ei s-a format cu un soi de blestem: odată trădător, întotdeauna trădător.
Fiind urmaşă a unui vrăjitor cu sânge pur şi a... unei fiice a magiei dintr-un vrăjitor cu sânge pur, Eira creşte cu certitudinea că va veni ziua în care va fi de datoria ei să conducă Pendragonii şi să se îngrijească de guvernarea ce le-a aparţinut. Dar până atunci mai profită de zilele tinere, căzând în ritm cu viaţa unui elev la Hogwarts, spre bucuria şi disperarea -în egală măsură- a celuilalt tătic al ei.

- ((personalitate))
Eira se remarcă prin puritate, frumuseţe, dar mai ales prin respingerea pronunţată a tot ce nu este atractiv. Uneori atât de pronunţată încât devine problematică. Are un instinct pentru distincţie şi forme de comportament deosebit. Se poate spune că din această cauză foloseşte parfumuri subtile şi scumpe şi se înconjoară cu plăcere de lux, dar numai atâta timp cât lucrurile nu îşi pierd simplicitatea. Nu se dă în lături din faţa complicaţiilor, fiind înrăită în a dovedi că poate face faţă, însă este atrasă de lucruri clasice şi simple, ce poartă întotdeauna o notă de eleganţă. Este una din concepţiile sale de viaţă ce se manifestă în fiecare ramură a existenţei sale.
Are o scară proprie a valorilor, fiind capabilă să vadă orice lucru asemeni unui inel cu briliante căruia îi poate ridica valoarea. Nu se poate spune totuşi că este indulgentă, fiind un spirit foarte critic. Doreşte ca imaginea ei să corespundă celui mai perfect etalon şi recurge în acest sens la îmbunătăţiri. După ea, banii există pentru a fi cheltuiţi, aşa că problema banilor o plictiseşte. Este un simbol al şarmului, cu o nestatornicie de necombătut. Din exterior, poate părea că are simţăminte destul de superficiale, dar în realitate e doar rezervată în a-şi arăta adevărata faţă din prima. Preferă să cerceteze şi să fie sigură de meritele celor de lângă ea înainte de a se expune. Dacă trec de acest test, vor da peste o pricepută în arta dragostei, cu pretenţii estetice în aproape orice domeniu. Rar se interesează de om în sine, dorind să fie admirată. Poate număra pe degetele de la o mână persoanele care nu sunt lângă ea doar pentru mângâierea egoului. Îşi iubeşte enorm atât tatăl, cât şi fratele, deşi pe primul îl preţuieşte aproape obsesiv. Trăgând linie, Eira Pendragon e fiica tatălui ei.
Este o fire energică şi veselă, multilaterală, fascinantă şi cuceritoare, ce se poate desfăşura în toate împrejurările cu buna sa dispoziţie. Dar stările de bună dispoziţie pot alterna cu cele în care nu deosebeşte decât alb şi negru. În lucrurile mărunte este perfectă. Ordinea superficială o enervează. Nu are o personalitate ce trebuie poruncită, ci una care trebuie să poruncească. E o încăpăţânată înnăscută. Este feminină, dar şi vicioasă, cu sânge rece uneori.

- ((alias)) Max

PMWebsite
^
Philip A. Coulby
 Posted: Dec 11 2014, 01:07 AM
Quote
Hufflepuff
Somehow I'm leading someone else's life

113 posts
15 years old
Rep: 22 pts
alias Max
Offline

Year IV; Quidditch beater

too youngphilip anthony coulby
(( elev ))

- ((vârsta)) paisprezece

- ((data naşterii)) 21 august 1988

- ((casa)) astropufi

- ((ocupația)) elev

- ((tipul sângelui)) pur

- ((patronus)) pui de leu

- ((înfățișare)) 1,58m inaltime / 43 kg / suplu, desi ceva cam desirat / ochi verzi & par saten / snowist si chior

- ((istoric))
Fiul lui Benjamin Coulby şi al lui Grace Nevée, de asemenea frate al Joannei Alice Coulby, Philip s-a născut în Londra, într-una dintre cele mai liniştite familii de vrăjitori. Lucru care, desigur, a creat problem pe aici şi pe acolo atunci când a intrat în coliziune cu firea energică a băiatului. La fel ca sora sa, a fost educat în spiritual tradiţiilor englezeşti, cu manierele specific ce nu pot fi nerespectate, cu ceaiul de la ora cinci şi cu arcuirea cuvintelor în cel mai clasic accent britanic. Spre deosebire de Joanne, Philly este un copil active şi jucăuş, aşa că este mai tot timpul pe afară, făcându-şi prieteni. Cu amici Încuiaţi se avânta la un fotbal în stil studenţesc, iar cu prietenii vrăjitori puneau întotdeauna de un joc rapid de Vâjthaţ. În copilărie îşi dezvoltă şi pasiunea pentru mişcare şi sport, semănând destul de mult cu bunicii lui la acest capitol.
Cea mai mare fericire din copilăria lui (cea destul de târzie) e Sotalach, credinciosul său setter irlandez. Când împlineşte vârsta de unsprezece ani este în sfârşit acceptat la Hogwarts, locul despre care a auzit nenumărate poveşti de la sora sa. Este repartizat, spre marea lui mirare, în Casa Astropufilor, unde învaţă că bunătatea este o calitate principal în cazul lui, moştenită probabil de la mama sa. Învaţă repede cu ce materii se împacă şi cu care nu, astfel încât iubeşte Cursurile de Vâjthaţ –unde descoperă că lucrurile nu erau chiar aşa cum le ştiuse el- şi urăşte Aritmanţia –pentru că prea multe numere şi oricum nu îi vede rostul- alături de alte preferinţe pentru tot felul de materii.
Când trece în anul III, părinţii săi prind oportunitatea de a se muta pe continent, însă îi oferă posibilitatea de a-şi continua studiile la Hogwarts, alături de sora lui. Se decide să rămână alături de Joey şi de noii săi amici.

- ((personalitate))
Philip este o persoană puternică, activă și mereu deschisă pentru orice activitate. Îl vezi întotdeauna cu zâmbetul pe buze când toate îi merg bine. Este senin și extrovertit, ceea ce-l ajută să câștige popularitate, ardent până la exuberanță, amator de plăceri până la indolență. Este generos, teatral, ospitalier. Philly este un romantic și un sentimental, dar prea naiv uneori. Plin de căldură și cu simțul umorului, are capacitatea de a se bucura de orice. Deși este pasional și extrem de manierat, este încăpățânat și arogant. Este egocentric și inflexibil. Tony este tânăr și neștiutor, dar are o inima mare și curajoasă.
Este plin de viaţă şi neastâmpărat, şarmant şi inteligent, copilul care te face să zâmbeşti, încercând să îţi ridice mereu moralul. Îi place să îi facă pe ceilalţi să se simtă bine şi îi plac lucrurile extravagente. Încearcă să nu exagereze, dar nu face rabat de la calitate în niciun aspect al vieţii. Este încrezător în sine şi ştie întotdeauna că locul său este într-o poziţie importantă. Este atras de lucrurile strălucitoare, neobişnuite şi are tendinţa de a fugi de normal. Obişnuitul îl plictiseşte.
Are peste tot un rol de mediator între cer şi pământ, vorba vine, înălţându-se doar atât cât să poată cuprinde mai bine câmpul de luptă. Deşi este o fire calmă şi destul de lipsită de violenţă, se poate azvârli cu dezinvolutră în mijlocul luptei, cu coama fluturând în vânt şi multă credinţă în victorie. Este onest, corect şi va pune la zid pe oricine nu respectă principiile sale morale sau, în cel mai rău caz, va fi foarte nedumerit de mişelia celor inculpaţi.
Îi plac locurile luminoase și creative, unde se poate relaxa și comunica cu cei din jur. Este un mare fan al vacanţelor şi al Vâjthaţului, un adevărat iubitor al soarelui, al acţiunii, al culorilor puternice şi al cicălitului surorii mai mari. Nu suportă să fie ignorant, să înfrunte realitatea şi înghite cu greu să fie pe locul doi. Are obiceiul de a-şi scărpina ceafa atunci când este stresat.

- ((alias)) Max

PMWebsite
^
Bell Gulden
 Posted: Dec 12 2014, 10:05 PM
Quote
Hufflepuff
“Yes, I do enjoy walking at night. The world’s more to my liking then, not so loud, not so fast, not so crowded, and a good deal more mysterious.”

94 posts
16 years old
Rep: 2 pts
alias Ivy
Offline

Year VI

mwahahabell gulden
(( elev ))

- ((vârsta)) șaisprezece

- ((data naşterii)) 10 mai

- ((casa)) Astropufi

- ((ocupația)) elev & ajutor de matron

- ((tipul sângelui)) semipur

- ((patronus)) lebădă

- ((înfățișare)) 1,63 m / 47 kg / slăbuţă şi mică / ochi albaştri / păr blond

- ((istoric))
Într-un campionat de Vâjthaţ a echipei Irlandei, Gerard Gulden a cunoscut-o pe Lauren, o originală Veela franţuzoaică, cu părul blond şi ochii de culoarea diamantelor. A fost dragoste la prima vedere din partea amândurora, însă familia lui Lauren era înverşunată împotriva căsătoriei, vrând ceva mai bun pentru fiica lor. Căsătoriţi în secret, cei doi îndăgostiţi îşi încep viaţa de familie fără ezitare, dând naştere unei fetiţe brunete, botezată Melanie. După câteva luni, tatăl lor a fost smuls de lângă ea de sabia însângerată a răzbunătorilor Marouve.
După ce şi-a văzut iubirea vieţii ucisă de proprii părinţi, Lauren găseşte suport şi îngrijire de la nimeni alta decât soacra sa, Marcia O'Brien, ce o adoptă ca fiică şi o trece sub aripa caldă şi protectoare a clanului bogat, recunoscând durerea unei văduve singure. Acolo, descoperă că e însărcinată din nou.
Melanie şi Bell trăiesc într-un mediu fericit, învăţând să împartă şi să se iubească. Fiecare îşi preţuieşte sora, şi ajung să fie cele mai bune prieten, în ciuda caracterelor diferite. Bell poate observa însă că ambiţia o distruge pe Melanie, făcând-o să recurgă la acţiuni întunecate. Cu toate astea, nu aspiraţiile lui Melanie le despart pe cele două surori, ci moartea.
Bell rămâne distrusă după ce află de soarta surorii ei. Ştia că Melanie iubea aventura, şi îi povestise o dată despre un bărbat cu un cârlig în loc de mână ce o vizitase o dată la cabana în care locuia şi care îi spusese despre locuri depărtate şi minunate şi aventuri pe corăbii. Este atrasă de poveştiile despre bărbatul cu cârlig, şi nu după mult timp, se surprinde dorindu-şi să împlinească obiectivul surorii ei, o aventură aşa cum Melanie nu apucase să aibă.

- ((personalitate)) Trăsăturile dominante ale Bellei sunt loialitatea şi independenţa. Crescută de bunică şi de mamă, fata e destul de răsfăţată de mică, însă deloc egoistă. Îi place să împartă şi să-i facă pe ceilalţi fericit. Se împotriveşte din toate puterile actelor de violenţă, este o pacifistă convinsă. De când era mică, descoperă că i se face rău atunci când mănâncă orice fel de carne, aşa că devine vegetariană. Dezvoltă o pasiune pentru haine, începând să şi le confecţioneze singură.
Cu toate acestea, adevăratul vis al Bellei este să devină Vindecător. Este ambiţioasă şi luptă pentru visul ei, deşi o costă ore bune în plus de studiu. Nu înţelege lecţiile atât de bine ca alţi copii, asta pentru că nu se poate concentra foarte mult timp pe un subiect. Cu toate acestea, ca oricine altcineva, ştie multe despre lucrurile care o pasionează, şi încearcă tot timpul să înveţe mai mult.

- ((alias)) Ivy

PM
^
Nico Wentworth
 Posted: Dec 12 2014, 10:07 PM
Quote
Ravenclaw
“How odd I can have all this inside me and to you it’s just words.”

53 posts
17 years old
Rep: 17 pts
alias Ivy
Offline

Year VII

singlenico wentworth
(( elev ))

- ((vârsta)) șaptesprezece

- ((data naşterii)) 15 ianuarie

- ((casa)) Ochi-de-Şoim

- ((ocupația)) elev & vânzptor la Trei Mături

- ((tipul sângelui)) semipur

- ((patronus)) dihor

- ((înfățișare)) 1,83 m / 74 kg / înalt şi slab / ochi căprui / păr şaten

- ((istoric))
Nico provine dintr-o familie destul de normală. Tatăl lui, Robin, muncitor la Gringotts, fusese trimis într-o misiune în Italia, unde o cunoscuse pe Anita di Luca, o fată de şaptesprezece ani (cu şapte ani mai tânără decât Robin). Logic, s-au îndrăgostit, iar Robin a cerut-o în căsătorie după numai trei luni de când o cunoscuse.
Anita era o fată plină de viaţă, extrem de fericită, care te putea face să zâmbeşti numai privind-o. Robin era un bărbat care nu numai că arăta de două ori mai tânăr (având, cum îi plăcea lui să spună, "sindromul faţă-de-bebeluş"), dar era şi extrem de ironic, cu un simţa al umorului foarte ciudat. Amândoi au terminat Hogwarts-ul la Ochi-de-Şoim, însă nu s-au cunoscută din cauza diferenţei de vârstă.
În fine, după vreo trei ani, apare şi Nico, băiatul-minune. Nu, de fapt, nu era deloc aşa. Anita era o mamă tânără, proaspăt mutată în Peştera lui Godric şi la fel de dezorientată pe cât era Nico-bebeluşul. Totuşi, în timp şi cu ajutor, învăţase să-l îngrijească cum trebuie.
Pentru Nico nu era mare lucru să trăieşti printre vrăjitori. Avusese prieteni vrăjitori de când era mic, la Hogwarts se întâlnise numai cu vrăjitori... de fapt, fusese un şoc pentru el să afle că există şi oameni non-magici, pe la vârsta de şase ani. Desigur, firea lui, chiar şi atunci, îl făcuse să vrea să afle mai multe despre aceşti "Încuiaţi". Aşa că până la şaptesprezece ani, ştia cum merge un calculator, avea un PlayStation în cameră şi era mare fan al jocurilor pe calculator.

- ((personalitate)) Nico este un tip extrem de curios, în sensul în care, o dată ce află ceva nou, nu se poate abţine să nu scotocească informaţii până când ajungea fără surse. Lucru pe care-l moştenise de la mama sa, o dată cu abilitatea de a găti prăjiturele de Crăciun excelente. De la tatăl său, luase un simţ extrem de ciudat al umorului şi al ironiei. De fapt, câteodată se sătura toată lumea de remarcile sale ironice, sau glumele lui subtile pe care nu le înţelegeau majoritatea.
Nico e genul de elev invidiat de toată lumea pentru că lua numai note maxime, fără să înveţe mai nimic. Asta pentru că avea memorie vizuală foarte bune, ceea ce însemna că o dată ce citea ceva, rămânea înscris în creier pentru mult timp. Deşi e anti-talent la orice sport, Nico adoră să privească meciuri de Vâjthaţ, echipa lui preferată fiind Turnurile din Chudley. De asemenea, îi place să se dea pe role şi să bată mingea, lucru care l-a dus la câteva oase rupte în trecut.
Nico visează să devină redactor-şef la Profetul Zilei, pentru că el consideră că ar putea revoluţiona ziarul astfel încât să conţină lucruri interesante, evitând totuşi minciunile ruşionase pe care le expune în general.

- ((alias)) Ivy

PM
^
Teddy Clearwater
 Posted: Dec 12 2014, 10:10 PM
Quote
Gryffindor
Oh, sod! Did I let a swear slip?

90 posts
17 years old
Rep: 14 pts
alias Ivy
Offline

Year VII; Quidditch captain chaser

falling for Joanneteddy clearwater
(( elev ))

- ((vârsta)) șaptesprezece

- ((data naşterii)) 10 ianuarie

- ((casa)) Cercetaşi

- ((ocupația)) elev & jucător de vâjthaț

- ((tipul sângelui)) semipur

- ((patronus)) cangur

- ((înfățișare)) 1,84 m / 77 kg / înalt şi puternic / ochi verzi / păr de obicei roşcat

- ((istoric))
Trecutul lui Ted se încadrează destul de bine în normal. Părinţii lui sunt amândoi vrăjitori, amândoi terminând Hogwartsul în acelaşi an, la Cercetaşi. Ted dăduse semne de talent magic de mic, fiind metamorf, şi intrase la unsprezece ani la aceeaşi şcoală, aceeaşi casă.
Benjamin lucrează la Minister, ca Auror, dar Ted nu dorea niciodată să-i preia funcţia. Pam se ocupă cu organizări de evenimente, de obicei fiind chemată pentru nunţi, conferinţe, petreceri şi altele de acest gen. Desigur, altă carieră pe care fiul ei nu dorea să o urmeze. De fapt, încă de mic, Ted Clearwater a arătat un interes special pentru meciurile de Vâjthaţ.
În anul II intră în echipa Cercetaşilor, pe postul de atacant. Îşi dedică mare parte din timp exerciţiului, ceea ce îl distrage de la orele de curs.
De-a lungul timpului, ca elev, devine totuşi mai bun, reţinând din ore fără să se străduiască prea mult. Ca jucător de Vâjthaţ, cizelându-şi talentul înnăscut, devine unul dintre cei mai buni, fiind votat căpitan în anul V. Participă la Al Doilea Război Vrăjitoresc, luptând de partea lui Potter împotriva voinţei părinţilor săi şi căpătând o cicatrice urâtă ce se întinde pe tot spatele.
Încă din anul I îşi întâlneşte cel mai bun prieten, Harvey Prewett.

- ((personalitate)) Încă de mic, toată lumea observase că fiul lui Ben Clearwater avea o înclinaţie deosebită înspre farse. Devenise îngrijorător când începuse să nu se mai mulţumească să pună pastă de dinţi în şampon, sau gem în pantofii părinţilor săi, ci să înceapă să transforme groapa de nisip în groapa de noroi şi să vrăjească lopăţelele astfel încât să-i lovească repetat în cap pe posesori.
Cu toate acestea, Pamela şi Ben nu prea reuşeau să-şi stăpânească fiul. La reuniunile de familie, de multe ori le era reproşat acest fapt, după ce Ted reuşise să slăbească şuruburile din căruciorul unui nou-născut sau să răstoarne tortul "din greşeală" în capul mătuşii sale.
Însă cei doi soţi întotdeauna îşi spuseseră că, o dată cu timpul, această înclinaţie spre farse imature va dispărea o dată cu vârsta. Însă Ted ajunse un adolescent de şaptesprezece ani, atât de încrezător încât poate fi considerat chiar arogant, plin de idei noi, sarcasm şi curaj. Desigur, toate aceste trăsături se comportă împreună ca un băiat slab care face concurs de baloane din gumă de mestecat, adoră acadelele şi îi place să arunce cu avioane din hârtie pe geamurile castelului.
Cu toate acestea, Ted ştie şi când vine momentul pentru a deveni serios. Îi place să se poarte conştiincios din când în când. Sunt lucruri, ca şi Vâjthaţul, de care este extrem de pasionat.

- ((alias)) Ivy

PM
^
Jasmine Sjögren
 Posted: Dec 12 2014, 10:33 PM
Quote
Durmstrang
Curiousity becomes a heavy load, too heavy to hold.

22 posts
18 years old
Rep: 2 pts
alias Ivy
Offline

Year VIII

singleJASMINE SJÖGREN
(( elev ))

- ((vârsta)) optsprezece

- ((data naşterii)) 19 noiembrie

- ((casa)) --

- ((ocupația)) elev

- ((tipul sângelui)) semipur

- ((patronus)) lemur

- ((înfățișare)) 1,70 m / 50 kg / înaltă și slabă / ochi albaștri / păr natural negru, dar în general vopsit albastru / mai multe tatuaje

- ((istoric))
Jasmine s-a născut în familia Sjögren, fiind al doilea copil a lui Eric şi Adelaine. Eric murind pe când Jasmine era foarte mică, fata ţine minte foarte puţine lucruri despre el. În general, nu-şi dă seama dacă şi-l aminteşte într-adevăr, ori Adelaine îi povestise de atâtea ori despre el încât doar îşi amintea poveştile. Cu toate acestea, câteodată se trezeşte simţindu-i foarte acut lipsa, chiar şi acum, la optsprezece ani. De mică, fu crescută numai de mamă, alături de Aiden şi Tharen. Jasmine adora să fie crescută între doi fraţi. Îi plăcea să fie tachinată de Aiden şi să-şi demonstreze priceperea prin a-l tachina pe Tharen. Când avea 8 ani însă, Tharen fu luat de un om străin şi înfricoşător, iar de atunci Jasmine nu-l mai văzuse niciodată. Înţelesese, mai târziu, întreaga situaţie, şi chiar dacă ştia că mama ei nu şi-ar fi dat niciodată fiul altcuiva, de atunci trăise cu oarecare frică, anume că dacă nu era cuminte, avea să o ia şi pe ea un om înfricoşător şi să o ducă departe. Până la unsprezece ani, Jasmine trăise printre Încuiaţi, unde mersese şi la şcoală, lucru care nu o deranjase niciodată. Faptul că ştia câte puţin din două lumi o făcea să se simtă superioară celor care cunoşteau doar una. La unsprezece ani, mama ei o înscrisese la Durmstrang, unde începuse să înveţe alături de noii ei colegi.

Copilăria la Durmstrang nu fu deloc neobişnuită. Jasmine îşi făcuse prieteni, învăţa bine. De când împlinise însă optsprezece ani, fata începu să dorească să vadă mai mult decât nordul. Începu să vrea să călătorească, să meargă să vadă nu numai Anglia, ci întreaga Europă, şi chiar alte continente. Vede că mama ei e reticentă să îi încurajeze dorinţele, aşa că amână întreaga afacere până termină şcoala, nevrând să o supere pe Adelaine.

- ((personalitate)) Jazz e una dintre acele fete pe care poţi să o prinzi într-o dispoziţie bună sau proastă, fără să-ţi dai seama de diferenţă. Ironia este cea mai bună prietenă a ei, şi o foloseşte într-una. Are un soft spot pentru animale, de aceea e vegetariană. Îi plac culorile pastel, urăşte cafeaua de orice fel şi reacţionează urât la suspans. E încăpăţânată şi ambiţioasă şi nu-i place să i se spună de mai multe ori ce are de făcut. Îi place să-şi aranjeze lucrurile într-un haos organizat, ceea ce poate călca pe nervi pe oricine care locuieşte cu ea. De multe ori se pierde prin propriile gânduri. Pare încrezătoare şi din cauza obişnuinţei ei de a vorbi cât mai puţin posibil, cine nu o cunoaşte crede că e intimidantă. Are câteva fixuri pe care e prea încăpăţânată să le schimbe, se gândeşte de o sută de ori înainte să ia o decizie şi nu-i place să fie grăbită.
Fiind la Durmstrang, Jazz ajunge să stăpânească destul de bine magia întunecată, însă, ca orice om, are şi o latură mai sensibilă. O deranjează incorectitudinea de orice fel, şi nu suportă răutăţile fără rost.

Pentru Jasmine, familia e un aspect foarte important al vieţii sale. Ca în orice familie, mai are parte de certuri, însă la sfârşitul zilei, pentru ea familia e pe primul loc. Îi place Vâjthaţul, deşi nu-l practică aproape niciodată. E pasionată de mitologia greacă, şi îi place să-şi imagineze diferite continuări a legendelor.

- ((alias)) Ivy

PM
^
Harvey D. Prewett
 Posted: Dec 12 2014, 10:47 PM
Quote
Gryffindor
To meet and to part, that’s life. To part and to meet, that’s hope.

291 posts
17 years old
Rep: 31 pts
alias Denisa
Offline

Year VII; Quidditch seeker

This question rings a Bell.harvey daniel prewett
(( elev ))

- ((vârsta)) șaptesprezece

- ((data naşterii)) 28 septembrie

- ((casa)) Cercetași

- ((ocupația)) elev & jucător de Vâjthaț (Căutător)

- ((tipul sângelui)) semipur

- ((patronus)) vulpe polară (deşi, din moment ce culoarea nu poate fi identificată, e posibil să fie o vulpe roşcată ceva mai plinuţă; nu trebuie judecată)

- ((înfățișare)) 1,80 m/ 70 kg/ slăbănog /ochi albaștri-verzui/ păr blond (în care e posibil să se cuibărească Neidryn)/ poartă mai mereu teniși roșii

- ((istoric)) Părinţii lui Harvey s-au cunoscut dintr-o pură întâmplare, atunci când Ethan Prewett se mutase din Anglia în Melbourne din cauza serviciului. O glumă legată de telefonia mobilă Încuiată şi mesajele trimise via bufniţă i-a adus la concluzia că amândoi ştiau despre Lumea Vrăjitorilor (Olivia fiind chiar ea Vrăjitoare, iar Ethan din cauza surorii sale, o Vrăjitoare născută din părinţi Încuiaţi). Cei doi au început să petreacă din ce în ce mai mult timp unul în compania celuilalt şi, în cele din urmă, s-au îndrăgostit unul de altul şi s-au căsătorit. Harvey este singurul lor copil.
Au trăit în Melbourne timp de câţiva ani, până când serviciul i-a impus lui Ethan să îşi schimbe încă o dată domiciliul. Atunci, toată familia s-a mutat în Toronto, Canada. Harvey şi Olivia s-au obişnuit să vorbească cu accent englezesc, asemenea lui Ethan, şi nu australian, ca şi până atunci. Harvey a încercat să adopte mai multe îndeletniciri considerate specifice canadienilor: a învăţat franceza (cât de cât, din moment ce se vorbește doar în Quebec și nu îi are pe cei din Montreal prea la inimă, mersi foarte mult), a jucat hockey şi s-a convins că clătitele cu sirop de arţar chiar au gust bun (atunci şi-a exersat rezistenţa la mâncarea foarte dulce). Dar nici mutarea în Toronto n-a fost una permanentă. Familia Prewett s-a mutat din nou, de această dată în Göteborg, Suedia (Harvey a început să se întrebe dacă lui taică-său avea vreodată să i se permită să se stabilească permanent într-un loc). Harvey a învăţat puţină suedeză, nu atât din necesitate (engleza este vorbită în mod curent în Suedia), cât pentru cultura generală şi pentru amuzament (nimic nu se compară cu a le trimite rudelor tale din Anglia o scrisoare aproape integral scrisă în suedeză doar pentru a le pune ingeniozitatea la încercare).
În ceea ce priveşte magia, Harvey a moştenit-o pe mama sa. A fost acceptat la Hogwarts, unde a fost sortat la Cercetaşi, spre mândria mamei sale şi confuzia tatălui ("Olivia, ai spus cumva că Harvey e cercetaş? Adică ca cei ce merg în drumeţii şi vând fursecuri?"). Atunci când se întoarce de la castel, familia se reuneşte în Londra. La Hogwarts, joacă Vâjthaț și își pierde vremea cu ”familia onorifică” de puști la care ține.

- ((personalitate)) Harvey este o persoană căreia nu-i place să se ia prea în serios, încercând mereu să abordeze situaţiile cu umor. Acest lucru îl face să pară copilăros, dar dă dovadă de maturitate şi chibzuinţă atunci când este necesar. În general, revine cu picioarele pe pământ chiar în ultimul moment şi se întoarce repede la atitudinea glumeaţă. Atitudinea copilăroasă are şi aspecte negative, Harvey devenind ocazional ţâfnos şi încăpăţânat asemenea unui copil ce insistă că are dreptate. Ca de obicei, tot glumele sunt cele care îl salvează.
Harvey a încercat mereu să profite de mutările constante ale familiei sale. Astfel, ajunge să vorbească puțină franceză şi suedeză şi să se deprindă cu activități variate (de la înot la hockey şi la explorarea zonelor naturale), fiind în general motivat doar de dragul diversităţii. E genul de idiot care să vrea să își forțeze limitele și care sfârșește cu vânătăi din cauza asta, sau mort de oboseală. Se poartă necugetat atunci când vine vorba de propria persoană, deși niciodată nu ar lăsa fără comentarii pe cineva la care ține să își asume toate riscurile pe care și le asumă el doar de distracție. Sportul e principalul lucru care îl face să se ambiționeze prea tare pentru propriul bine.
Se ataşează repede de oameni şi de locuri. Se aşteaptă la acelaşi lucru din partea celor la care ţine, încăpăţânându-se să ignore posibilitatea de a fi dezamăgit din acest motiv. Vrea să le facă pe plac celor importanţi pentru el, lucru care îl face maleabil şi poate prea îngăduitor, chiar dacă la exterior apelează invariabil la miștocăreală ca semn de iubire. Încearcă să-şi păstreze o părere cât mai bună despre cei cu care a pierdut legătura şi se gândeşte cu drag la ţările în care a ajuns să locuiască într-un punct sau altul al vieţii. Are zile în care îl apucă melancolia şi orice lucru nesemnificativ îi amintește de un moment din trecut, dar, în general, e împăcat cu faptul că a trebuit de repetate ori să lase în urmă viaţa pe care reuşise să şi-o clădească şi să o ia de la început. Nu poate spune că nu trăieşte în trecut, ci mai degrabă încearcă să se axeze pe aspectele pozitive ale acestuia.

- ((alias)) Den

PMWebsite
^
Avalon Hobbs
 Posted: Dec 13 2014, 01:05 PM
Quote
Ministry
There’s a lot of beauty in ordinary things. Isn’t that kind of the point?

206 posts
18 years old
Rep: 48 pts
alias Denisa
Offline

Department for the Regulation and Control of Magical Creatures employee

You don't mess with mutual shippingavalon hobbs
(( elev ))

- ((vârsta)) optsprezece

- ((data naşterii)) 11 iunie

- ((casa)) Ochi-de-Șoim

- ((ocupația)) elevă

- ((tipul sângelui)) pur

- ((patronus)) iepure

- ((înfățișare)) 1,70 m/ 55 kg/ suplă/ ochi înfricoșător de mari și de albaștri/ păr brunet/ uneori poartă ochelari, în funcție de cât de obosiți îi sunt ochii

- ((istoric)) Avalon s-a născut în Londra, unde și-a și petrecut primii ani de viață, perioadă pe care nu şi-o aminteşte cu exactitate. Familia ei s-a mutat într-o regiune rurală a Angliei, unde Avalon a dus o viaţă liniştită printre Încuiaţi, jucându-se cu copiii vecinilor, fiind pentru puţin timp pictoriţă profesionistă de iepuri (în împrejurimile locuinţei ei se găseau mereu numeroşi iepuri pe care să îi ia drept model), organizând petreceri cu ceai împreună cu animalele de pluş şi afundându-se în lectură atunci când vremea era mohorâtă.
Atunci când lui Avalon i-au apărut talentele de vrăjitoare, părinţii săi au hotărât să se întoarcă în Londra. Au cumpărat un apartament modest situat deasupra unui restaurant chinezesc. Lui Avalon i-a plăcut să locuiască deasupra restaurantului, deşi atmosfera devenea uneori înăbuşitoare şi ferestrele nu puteau rămâne deschise pentru mult timp (în caz contrar, tot apartamentul începea să miroasă a mâncare chinezească). Pentru a se revanşa, proprietarii restaurantului le dădeau celor trei Hobbs câte prăjituri cu răvaş doreau. Avalon a început să colecţioneze răvaşele ce îi plăceau mai mult.
Înainte să fie primită la Hogwarts, Avalon a fost educată la mai multe şcoli pentru Încuiaţi, unde era încurajată să participe la concursuri şi apreciată pentru rezultatele obţinute. Din această cauză, a devenit o persoană orgolioasă şi destul de competitivă, dar încearcă să nu lase acest lucru să o influenţeze în mod negativ.
La Hogwarts, este sortată la Ochi-de-Șoim. Capătă mai mulți frați mai mari onorifici, iar la șaptesprezece ani capătă un frate în sensul propriu al cuvântului, un bebeluș pe nume Alec.

- ((personalitate)) La prima vedere, Avalon, care este o fată introvertită, poate părea chiar arogantă. Curioasă din fire, cu un ochi format pentru detaliu, şi-a dezvoltat un simţ al umorului oarecum neobişnuit. Îi plac lucrurile ce îi stârnesc imaginaţia şi o fac să viseze şi să compună scenarii, de exemplu cărţile de ficţiune şi mesajele transmise de răvaşele din prăjituri, pe care le colecţionează, deşi nu crede că pot prezice viitorul.
În majoritatea timpului, Avalon încearcă să fie calculată, dar, atunci când îşi pierde calmul, vorbeşte înainte să gândească. Atunci spune tot ce are pe suflet, necruţând pe nimeni şi neînfrumuseţând nimic. Se bazează pe instinct pentru a o scoate cu bine la capăt, iar acesta reuşeşte să o scoată din impas.
Avalon provine dintr-o familie restrânsă, dar unită, motiv pentru care este obişnuită să depindă de ajutorul şi de părerile celorlalţi. I se pare dificil să interacţioneze cu mulţi oameni deodată, preferând un grup restrâns de prieteni apropiaţi.
Din cauză că şi-a petrecut majoritatea vieţii printre Încuiaţi, Avalon se simte la fel de legată de cei cu sânge magic ca şi de cei cu sânge non-magic, fiind de părere că ambele grupuri te pot învăţa lecţii preţioase.

- ((alias)) Den

PMWebsite
^
Tharen Grinwell
 Posted: Dec 13 2014, 06:00 PM
Quote
Slytherin
Darkness is a harsh term don't you think? And yet it dominates the things I see

402 posts
19 years old
Rep: 59 pts
alias eris
Offline

Year VII

I think is called "I fucked up"tharen grinwell
(( elev ))

- ((vârsta)) șaptesprezece

- ((data naşterii)) 12 septembrie

- ((casa)) viperini

- ((ocupația)) elev - runaway

- ((tipul sângelui))semipur

- ((patronus)) lup

- ((înfățișare)) 1,80 m/ 68 kg/zvelt , usor subnutrit/ ochi cenușii închis, albastru spre pupilă & brunet, îmbracat aproape mereu în cămasă.

- ((istoric)) Tharen rămâne orfan la o vârstă fragedă şi este luat sub grija lui Aland Underwood, un magician puternic dar fără urmaşi. Născut într-un orăşel izolat din Suedia, Älvsbyn, acesta preferă să lase detaliile despre părinţi lui în umbră, abandonând el însuşi conceptul de familie în favoarea vieţii de vrăjitor. La vârsta de 7 ani se mută cu maestrul lui în Londra unde îţi schimbă numele și detaliile despre trecut şi începe să studieze magia, în ciuda talentului înnăscut şi progresele pe care le face, Underwood , pentru al motiva, refuză să îi recunoască potenţialul, ceea ce îl determină să îşi testeze şi perfecţioneze abilităţile neîncetat pentru aşi consolida încrederea şi stima de sine. Pe lângă faptul că îl introduse în lumea magiei, Underwood îi formează o nouă perspectivă asupra vieţi, o viaţă a solitudini autoimpuse şi a urmăriri permanente a puteri şi influenţei faţă de cei din jur. Îl dezvaţă de ideea de copilărie şi îl creşte ca pe un adult. La vârsta de 11 ani este sortat la casa Viperinilor – spre mulțumirea lui - unde îşi lărgeşte cercul de influenţă şi unde îi este recunoscut talentul . Începe să fie atras de partea întunecată a magiei. Îţi alege cu grijă aliaţii şi e atent să nu se lase încolţit de cei cu care întră în conflict. Însă în ciuda tuturor impuse, ajunge să se apropie de câteva persoane, chiar până în punctul în care i-ar putea numi prieteni – dacă nu i-ar fi teamă că asta ar grăbi însingurarea lui. Teamă ce doar se adaugă la depresia cauzată de percepția lui sumbră asupra viitorului său.

- ((personalitate)) Tharen e ambiţios, greu de manipulat şi egoist în aparență , fiind totodată un practicant al magiei iscusit. Luând exemplul îndrumătorului, încearcă să îşi controleze orice emoţie şi sentiment şi să le reprime după voie. Nu reuşeşte pe deplin, fiind uneori străbătut de compasiune şi altruism, sentimente ce le recunoaşte ca pe slăbiciuni. Deoarece se fereşte sa se apropie în orice fel de cineva, acesta e înconjurat de o singurătate pe care ajunge sa o accepte, însa caută aprecierea celor din jur ca pe o confirmare a propriilor abilitaţi. Este un visător şi adesea îşi pierde şirul gândului. E răzbunător, inteligent, cu un exacerbat simț al datoriei, care excedă adesea propriile interese. Controlul pe care îl are asupra propriilor impulsuri îl face rece şi calculat, neavând încredere deplina în nimeni nici măcar în propria persoana. Când îţi începe studiile la Hogwarts îi este îngăduit să aibă un animal de casa: o bufniţă de zăpadă, pentru a facilita trimiterea corespondenţei. Tharen se ataşează aproape imediat de ea, folosind uneori bufniţele scolii pentru a o proteja pe Allena. Talentul de vindecător moştenit de la mama sa îi trădează o latură mai blândă a comportamentului în ciuda faptului că practică magia considerată întunecată, sau pur și simplu din afara convenționalului. Fiind forţat să se maturizeze înainte să ajungă să fie considerat măcar adolescent, acesta e adesea prea serios şi lipsit de iniţiativă, însă datorită lipsei de experienţă, în anumite situaţii are un comportament copilăresc. Fiind privat de afecţiunea unei familii, se rezuma la posesivitate când vine vorba de cei din jur, fie că e cineva a cărui companie o apreciază sau nu. E convins că nimănui nu îi pasă cu adevărat de el, şi se teme ca nici nu o merita, de aceea nu e capabil să manifeste o implicare sinceră, degajată, însă nu acceptă ca persoana cu care are o anumita legătură să îi fie înstrăinată.Tot datorită lipsei de ecperiență, vede lumea în alb și negru, prezervând totodată sistemul de valori preluat de părinții lui. Tharen se află într-un conflict permanent cu sine însuşi : intre cine vrea să devina şi cine este cu adevărat, lucru ce îl face adesea instabil.

- ((alias)) eris/dora

PM
^
Eris Morgan
 Posted: Dec 13 2014, 06:07 PM
Quote
Gryffindor
Oh fantasy take me over and break me

57 posts
16 years old
Rep: 11 pts
alias eris
Offline

Year V; Quidditch chaser

singleeris morgan
(( elev ))

- ((vârsta)) cincisprezece

- ((data naşterii)) 8 august

- ((casa)) cercetași

- ((ocupația)) elevă & jucător de vâjthaț

- ((tipul sângelui)) pur

- ((patronus)) dragon

- ((înfățișare)) 1.65m/55 kg/atletică/ochi verzi & păr șaten închis, câteva mici cicatrici din copilărie și vânătăi veșnic prezente. se îmbracă lejer, rareori în fustă, părul mai mereu prin în coadă.

- ((istoric)) Mama ei, născuta în Irlanda, face parte dintr-o familie care s-au ocupat de secole cu studierea și protejarea dragonilor, Părinții ei s-au întâlnit la Hogwarts, dar abia peste câțiva ani când s-au regăsit în aglomerația Londrei au ajuns să se cunoască cu adevărat si sa dezvolte o pasiune unul pentru celalalt. Aceștia s-au căsătorit în Ardara la conac familiei Murray, după care s-au mutat in Cardiff, orașul natal a lui Rhys, unde după 3 ani s-a născut Eris. Eris si-a petrecut o mare parte din copilărie in Ardara, împreună cu verișoara ei Eliann Magee. Cardiff-ul a fost a doua casa pentru Eris în ciuda eforturilor tatălui ei de a o tine aproape. Aceasta a împărtășit din totdeauna pasiunea pentru dragoni a bunicului ei, Galvin. Acesta i-la oferit pe Neidryn, dragonul ei, la aniversarea vârstei de 10 ani. În Ardara, Eris și-a cultivat pasiunea pentru activități medievale, învățând împreună cu verișoara ei, arta duelului, a tirului cu arcul, a călăritului și cea a magiei, însă nu s-a dat nici-o dată în vânt după manierele și finețurile feminine, în pofida insistențelor lui Aileen. Aceasta se refugia adesea pe proprietatea împădurită a familiei unde își petrecea verile, ajungând să iubească natura, unde ajunge sa tânjească la o existenta simpla fără principii omenești. Școala - la dorința tatălui ei - a început-o în Cardiff, iar la vârsta de 11 ani și-a continuat studiile la Hogwarts, unde a fost sortată la Cercetași la fel ca și mama ei. Se menține la un nivel mediu la școală mai puțin când vine vorba de Grija față de Creaturile magice, unde excelează. În anul IV se înscrie în echipa de Vâjhaț din dorința de mișcare. După terminarea școlii plănuiește să calce pe urmele bunicului ei, să călătorească prin lume pentru a studia cataloga şi proteja creaturile magice.

- ((personalitate)) Fiică a unui vrăjitor de origine modestă, însă pasionat de studiu și muncitor şi a unei magiciene născute într-o familie de nobili irlandezi, Eris nu a cunoscut niciodată suferința sărăciei dar nici îngâmfarea înstăriților. Educata de bunicul ei, aceasta dezvolta un puternic simț al moralității și dreptății. Eris e sinceră, adesea idealista, ce crede într-o lume a egalității, însa încrederea pe care obișnuia să o ofere necondiționat devine îngrădita de o anumita prudență, atunci când descoperă că lumea dinafara proprietarii familiei Murray e mai cruda decât crezuse la început. Despărțita de cei câțiva prieteni din copilărie, îndeosebi de verișoara ei Eli, aceasta nu își face cu o deosebită ușurință alții noi, având însă o fire plăcută și deschisă în aparență. Deși nu recunoaște, în relațiile cu ceilalți e adesea nesigură și ezitantă, nesimțindu-se în largul ei în situații pe care nu le înțelege complet și fiind o slabă analizatoare a firii umane. Deoarece nimic nu o calca mai mult pe nervi decât să fie nedreptățita, evită pe cât poate momente care să o pună în acea postură. Nefiind obișnuită să fie printre multe persoane, acesta adopta rolul de observator, preferând situații cu mai puține variabile și cercuri mai restrânse. Poate fi atât iubitoare cât și protectivă, în special cu animalele, aceasta legându-se de pasiunea ei pentru dragoni și ființe magice. Are o fire spontană, competitivă și energetică, determinată și impulsivă uneori. În situații limite dă dovadă de un curaj necalculat, însă nu iresponsabil și răspunde adesea vulcanic. E condusă adesea de o naivitate si o nevinovăție copilărească și are un set bine definit de priorități. Visele și așteptările ei utopice sunt lent modelate și aduse la o variantă mai realizabilă de societate, cu toate acestea rămâne convinsă că le va duce la îndeplinire.

- ((alias)) eris/dora

PM
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
Pages: (6) 1 2 3 ... Last »
add replyQuick Replynew topicnew poll 


 


⋆ skinned by jules exclusively for expectopatronum ⋆
Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules Collapse