& marauder's
map. welcome!
Bine ați venit pe Expecto Patronum, un forum dedicat roleplay-ului românesc. Citeşte cu atenţie regulile şi crează-ţi propriul personaj. Nu este nevoie să fii familiarizat cu lumea Harry Potter. Pentru mai multe informații, puteți consulta pagina de wikipedia sau contacta un admin!
(UK, july 2004) (AU UK, winter 2024)

& the daily
prophet (site news)
10.07
Imperiul Magic Britanic devine din ce în ce mai puternic, planul a fost un succes. Pentru ca victoria finală să fie asigurată însă, Armata (devenită Armata Imperială) necesită mai multe resurse umane. Aşadar, la sfârşitul lunii aprilie 2004 înscrierile civililor au fost încurajate. Află mai multe aici.

& the daily
prophet (ic news)
Separarea a luat sfârşit. Din rădăcinile primelor încercări de a pune lumea într-o nouă ierarhie se ridică acum un imperiu. Pornirile Ministerului Magiei sunt pacifiste la început. Cei slabi sunt lăsaţi să-şi conducă partea în continuare, dar obligaţi să se supună legilor imperiului. Cei puternici vor fi atacaţi subtil, căutându-se a se diminua puterea locală. Armata britanică de contraforţă se formează treptat, încercând să ducă la îndeplinire misiunile de conducătorii Ministerului.
& who owns
what (credits)
Skin, & Graphics belong to Arria of SP & EP. The pop out cbox was created by kismet of rpg directory. Sidebar code by Eliza of SP, modified by Arria. credit for mini profile goes to Arria of EP

Major plot by EP, based on the J.K.Rowling series Harry Potter. Other plots, characters and ideas belong to their creators.

newsletter|
Profile
Personal Photo

No Photo
Rep [details >>] 5 pts

Options
Custom Title
Robin M. Ikeda doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: http://www.wattpad.com/user/KayandJo
Born: No Information
Interests
No Information
Other Information
Quote/Lyrics: Outside the sky awaits, beckoning, beckoning, just beyond the bars; how can you remain staring at the rain, maddened by the stars?
Alias: Joanna
Age: 17
Relationship: single
Character Information: http://expatronum.jcink.net/index.php?showtopic=427&view=findpost&p=10491
WWW: http://www.wattpad.com/user/KayandJo
Patronus: japanese wagtail
Plotting: No Information
Draft: No Information
Statistics
Joined: 25-October 15
Status: (Offline)
Last Seen: Jul 1 2018, 12:26 PM
Local Time: Jul 18 2018, 08:20 AM
20 posts (0 per day)
( 0.14% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

Robin M. Ikeda

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
Mar 23 2017, 11:01 PMCredeai ca Urzeala Tronurilor se poate petrece doar in timpuri medievale, indepartate de tot ce inseamna modern?
Gandeste-te mai bine.
Traim vremuri grele, cu la fel de multe posibilitati.
Patru clanuri. Trei cluburi. Aliati independenti. Politisti. Soferi. Prostituate. Droguri. Arme. Practici legale, de acoperamant. Kyoto, Japonia.


Schimba povestea.
Drowned in Passion.

ghid rapid | plot | reguli | claims


CODE
<a href="http://z10.invisionfree.com/Drowned_in_passion" target="_blank"><img src="http://i40.tinypic.com/esluur.gif" alt="dip."></a>
Jul 10 2016, 08:26 AM

Da!
Buna, romani!

Va invitam pe prima scoala de roleplay romaneasca.
Fara filfizonerii. Un portal pentru scris si creatie, care sa ne aduca mai aproape de nivelul international, dar sa ne si uneasca din nou ca scriitori in limba noastra materna.
Hai sa vezi ca se poate!
  • Nu exista cerinte de scris - fara word-count, fara activity checks
  • Poti scrie si la liber - fara sa fii elev sau profesor, dar sa iei totusi parte la experienta site-ului.
  • 1 singur cont, o singura inscriere, mii de posibilitati - doar postezi un exemplu rpg pentru inscriere, apoi scrii in orice univers doresti, cu orice personaj vrei, fara limite
  • Spatiul tau, universul tau - primesti propriul tau subforum in care poti sa-ti dezvolti povestile in deplina libertate

GHID | REGULI | INSCRIERE | LIBER

Ne gasiti si pe:
FACEBOOK | TUMBLRDec 13 2015, 10:45 AM
Bunaaa doamne sper ca aici trebuia sa scriu, am cautat o vreme, nu sunt cea mai familiara cu jcink
Probabil cine a citit macar asa, o frantura din ce scriu cu acest personaj, a observat ca personajul e japonez, rezulta imi plac manga-urile, rezulta am capatat de-a lungul timpului niste probleme mintale legate de anumite genuri. Intai, un background story, ca sa va convingeti ca nu sunt chiar atat de nebuna:
Robin abia a inceput sa vada, dar a facut scoala de magie pana acum. Deci ea stie vrajile, dar evident ca nu o sa se descurce excelent la multe materii. Nu a vizualizat niciodata o vraja in sine, nu stie cum apare 'poof'-ul, nu stie sa lucreze manual (de exemplu la GPCM) etc. Cu alte cuvinte, ea e un elev destul de problematic, dar nu pentru ca nu e desteapta. Un profesor ar putea sa-i vada stradaniile, sa-i zica de exemplu "stiiiiii, nu treci", dar ce-ar fi daca acest profesor ar prinde drag de Robin si ar ajuta-o cu vrajile? Plot twist: indragosteala ! Plot twist 2: nu caut neaparat profi de genul masculin (yuri, hell yeah!) Plot twist 3: Robin o sa cam profite de pe urma voastra, dar intr-un mod elegant.

Cineva? <3
Oct 27 2015, 12:15 PM
人熟語Numele de Ikeda paseaza drept unul destul de banal in arhipelagul japonez. Totusi, mai putin tinerii cunoscatori de istorie au si o alta varianta de a reactiona, si anume de a se incrunta initial usor, abia vizibil, si de a pune intrebarea: "De speta omonima?". Asta, daca indraznesc sa intrebe, avand in vedere politetea iesita din comun a japonezilor veridici. Majoritatea prefera numai sa lase o umbra sa le treaca peste chip si sa continue conversatia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Probabil rationamentul lor include faptul ca un individ din speta Ikeda s-ar trada printr-un comportament usor alterat de orice pauza mai mare de o milisecunda in reactia interlocutorului. Pe de alta parte, in istoria de dupa al doilea razboi mondial, cand s-a incercat reconcilierea totala cu trecutul, in special in situatia unui stat atat de "inghesuit", familia Ikeda a incetat, cu dificultate, sa mai militeze in favoarea trecutului sau si sa se comporte firesc, in aproape orice imprejurare.

Istoria spetei, putand fi considerata o adevarata dinastie, porneste de la Nomadul Contra Firii. Primul Ikeda a fost, conform majoritatii istoricilor magicieni, primul vrajitor de origine japoneza. Normal, puterile sale nu aveau cum sa fie privite cu ochi buni, avand in vedere manifestarile primitive si lipsa sa de control, astfel incat barbatul a calatorit, legenda spune, descult la fiecare luna plina (arzandu-si fara sa vrea pantofii), din Kyushu pana in indepartata Hokkaido. Motivele pentru care acesta a mers atat de mult pot fi reduse cu usurinta la cel mai simplu argument: fugea de judecata. O legenda populara inca in circulatie afirma ca acest Ikeda a fost alungat, progresiv, din fiecare regiune, de catre sekirei, o pasare mica, tipica, dar cu deosebita loialitate fata de taramul sau. Pasarea ar fi incercat sa-si apere astfel teritoriul, si cum ea nu este deloc o vedere obisnuita in Hokkaido, acolo se presupune ca Ikeda s-ar fi stabilit, in frig, izolat de oameni, langa asezarea ce avea sa devina Sapporo-ul de astazi.

Desi barbatul a fost executat, misterul invaluie modul in care au luat nastere progeniturile sale. Gurile rautacioase vorbesc de o posibila femeie Ainu, "o primitiva de joasa speta", care i-ar fi cazut prada lui Ikeda. Varianta acceptata astazi, prin care se explica modul in care magia celor din familia Ikeda s-a "limpezit" progresiv, spune ca, in goana sa, Ikeda ar fi fost in cele din urma insotit de o femeie din clanul Fushikawa, a doua sau a treia familie de origine a vrajitorilor japonezi.

Initial, dezvoltarea clanului a fost precara, datorita prejudecatilor si nevoii de a sta ascunsi in asezaminte improvizate, primitive, pentru a se proteja de Incuiati. Timpul a favorizat aparitia altor si altor vrajitori in arhipelag, iar soarta le-a suras celor din Ikeda sa fie, intr-un sfarsit, acceptati in randul celorlalti "ciudati". Inmultirea celor din Ikeda a urmat criterii stricte de puritate a sangelui inca de la inceput, motivul persecutiei de catre Incuiati fiind unul cat se poate de viabil. La inceput, acest motiv a fost intampinat cu bucurie de catre celelalte clanuri, iar curand, cei din Ikeda si-au impus suprematia, strictetea si rezistenta caracteristica la conditiile vitrege, si au ajuns sa domine populatia vrajitoreasca infima din acele momente. Ulterior, populatia a cuprins intreaga provincie actuala Hokkaido, iar aceste dimensiuni noi au insemnat doua lucruri certe: mai multa dominanta pentru clanul Ikeda, dar si presiuni in problema Incuiatilor. Situatia scapa de sub control si, avand in vedere stadiul vrajitoresc avansat, care permitea o deghizare mai eficienta intre Incuiati, vrajitorii japonezi se angajeaza in sacrilegiul de a se inmulti cu "cei inferiori". Clanul Ikeda pierde progresiv din credibilitate, pana cand sunt coplesiti de situatie si admit ca este in regula, totusi, fraternizarea cu Incuiatii. Regulile in interiorul familiei raman aceleasi, dar puterea este astfel salvata.

Intre timp, lucrurile in Japonia isi urmeaza cursul normal, istoric, cu stabilirea Bushido, a dominantei samurailor. Parcursul populatiei de vrajitori, in conditiile privarii de inmultirea cu Incuiatii, a fost foarte lent, si probabil si asta a fortat mana celor din familia Ikeda. De asemenea, acestia incepusera sa priveasca ceva mai "in ansamblu" - tara fiind dominata de Incuiati, puterea celor din Ikeda nu avea sa fie in veci extinsa daca ei continuau sa se izoleze total. Incuiatii au privit multa vreme vrajitorii din populatia condusa de Ikeda drept eta, de cea mai joasa speta, nici macar oameni, neavand nume decat intre ei. Odata cu acordurile de fraternizare, a avut loc o explozie populationala de vrajitori puri si semipuri, au fost "descoperiti" si impurii ascunsi bine pana atunci, iar fiecare familie a avut ocazia sa-si faca adevarata ascensiune sociala, in modul acceptat la nivel de tara.

In sfarsit, cu 6 generatii inainte de aparitia lui Robin pe scena familiei Ikeda, situatia era cu adevarat in floare. Neavand insa de devreme statutul oficial de "speta nobila", familia Ikeda a capatat patru titluri de Taiko, neputand sa atinga stadiul final, acela de Shogun. Intre timp, familia Matsumae cunostea ascensiunea prin intocmirea primelor contracte oficiale de targuire cu cei Ainu. O asemenea forta strategica ameninta familia Ikeda si le putea starni cu usurinta invidia, mai ales ca familia Matsumae nu privea cu ochi buni "anormalul". O interventie din partea unor ninja, o tentativa de asasinat asupra mostenitorului familiei Matsumae, a adus la iveala vechi conflicte si intrigi cumulate, explodand intr-un blestem adresat familiei Ikeda. Textul integral al blestemului nu a ramas in istorie, insa fraza cea mai reprezentativa incarca de teroare si sete de razbunare orice membru al familiei pana in zilele de azi:

"Unde va atinge prima ploaie, de acolo sa va saraceasca zeii pana nu veti mai cuteza sa va ridicati contra lor!"


Ori in Japonia, nu se putea fugi de ploaie chiar atat de simplu, cu siguranta nu pentru eternitate. Intamplarea nefericita l-a transformat in victima pe Satoru Ikeda, doar un copil la momentul respectiv. Istoricii vorbesc de o karma sumbra: primele picaturi de ploaie il lovesc pe Satoru in ochi, dupa ce el ar fi ridicat privirea dupa o sekirei. Baiatul ar fi orbit progresiv, in doua saptamani, iar toate progeniturile care i-au urmat in linie dreapta s-au nascut fara darul vederii. Cei cinci frati ale lui  Satoru, mai mari, s-au desprins de familie incet, dar sigur, fugind care incotro de blestem, si au fost si taiati agresiv din arborele genealogic de catre parinti si bunici. De acolo, au plecat celelalte tulpini "sanatoase", insa nu exista o statistica foarte clara care sa ateste care frati si-au pastrat numele de Ikeda si care nu. Undeva la doua generatii dupa, progenituri ale acestor frati au mai fost eliminate. Si nu din cauze naturale, ci din pricina spetei "orbite" de gelozie, desi nu au fost dovezi incriminatorii. Au existat procese intentate pentru cazuri misterioase de asasinat, niciodata solutionate.

Pana in zilele noastre, familia Ikeda a continuat sa-si manifeste deosebita adaptabilitate. Astfel, stilul de karate specific a fost usor modificat pentru a fi invatat mai usor in absenta vederii. La fel, si manuirea sabiei kata a fost perfectionata, fiind introduse miscari mai rigide, dar mai precise si periculoase. Bogatia familiei a facilitat productia unor cerneluri speciale, in relief, pentru a putea fi invatata limba japoneza chiar si in conditiile vitrege date. De asemenea, familia a continuat sa urmeze cursurile scolii de magie Mahoutokoro (o traditie inca de la deschidere). De altfel, exista documente care atesta contributia substantiala a familiei la deschiderea si mentinerea in activitate a scolii, iar un numar de directori si colaboratori au fost de asemeni Ikeda. 
Last Visitors


Jun 9 2018, 07:28 PM
Apr 28 2018, 12:40 PM
Apr 13 2018, 09:20 PMComments
No comments posted.
Add Comment


⋆ skinned by jules exclusively for expectopatronum ⋆
Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules Collapse